Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ti tapasztaltok olyat, h nem sportos testű férfiak nagy örömmel küldözgetik a meztelen fotóikat?
Társkeresőn értem.
Nem kövérekről beszélek, hanem olyanokról akik párnásak.
Pl kicsi sörhasika, felsőtest nincs kidolgozva, karizom sincs.
Értem h azért csinálják, mert szexet akarnak, de azt nem értem, h ezek a fickók nem gondolják, h párnás testüket nem kéne mutogatni??? Amúgy se értemh huszon harminc évesen miért jó ez nekik így párnásan.
Nem röhejes ez?
Mert csak a nők lehetnek kövérek,a pasik meg szépek tudod...
Gáz ez a fotó küldözgetés.
Nemiszervről én is kaptam itt is...közönséges -akármilyen.
Szerintük ők szexisek.
Ez ilyen tipikus pasi agybaj: vonul a strandon a fecskében, rálóg a hasa, a kopasz feje leégve, a hátán a szőrt lengeti a nyári szellő. De emberünk meg van győződve arról, hogy minden 20 éves csajszi őt kívánja.
Nézd meg, mit ír adatlapra az ilyen: sportos testalkatú. Hát ja, végül is a sakk is egy sport.
#8. XDDD
A fukszot a nyakáról kifelejtetted...
Jah meg a tetovált-szolizott kombót akin viszont valami jól látható márkás úszónadrág van,meg menő napszemcsi a kocsikulcsot pörgeti a lángosos előtt és nyomja a dumát a havernak,hogy dúskál a nőkben....
De ugyan ez a nagydarab pacni,kopasz vagy két szál haj bezselézve...
Képzeld mégis van olyan nő aki enyeleg vele....-felbátorodik hát,hogy övé a világ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!