Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik miért paráznak azon, hogy a csúnya arcuk miatt sikertelenek a nőknél, mikor a magasság és vézna/dagadt testalkat sokkal kizáróbb tényező?
#8: Azzal ez a helyzet: [link]
Mindegy azoknak a ri****oknak csak magas legyen a pasi. Ennyi! Hány, meg hány ronda, de magas gyereket szoktam látni csinos lánnyal és mind röhög a markába, hogy a csajok agymenése miatt elég csak eléjük dobni a centiméterszalagot miközben semmit nem tettek le az asztalra velem ellentétben (170, de stílusos/jóképű/intellektuális egyetemista).
Tulajdonképpen mi az igazi kérdés? Mit vársz? Igazolást, hogy a 170 centid miatt nem volt, nincs és nem is lesz barátnőd? Hogy nem is lehet?
Milyen választ vársz? Tessék: soha nem lesz barátnőd, semmilyen. De nem a magasságod miad. Ha hetente kírod akkor sem a magasságid miatt. Bármennyire is tagadod, nem az a baj, hanem a szánalmas siránkozásod. Ezért nincsen párod.
Ne haragudj , de ez hülyeség ,hogy lenne a magasság kizáróbb ok mint a ronda arc ? Én még olyat nem láttam,legalábbis az én környezetemben, hogy valakit visszautasítsanak vagy esetleg meg is alázzanak kizárólag a magasságuk miatt. Az alkat miatt is csak a már túlsúlyos pasik nagyrésze kerülhettek ilyen helyzetbe.
Az arc a legfontosabb ,a kisugárzás ,viselkedés, és az alkat, a magasság teljesen lényegtelen ,legalábbis számomra.
#18 szamodra. Vannak nők, akiknek kevébé vagy egyáltalán nem fontos a magasság, de azért a többségnek fontos szempont. Néhányuknak meg alapvető követelmény.
Par napja volt egy kérdés, hogy milyen az idealis férfi. Egy kivételtől eltekintve mindenki azt írta, hogy magas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!