Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Némi eltérés azért van. Több meleg férfi van mint leszbikus nő és véleményem szerint több férfi tart szeretőt mint nő. A többnejűség is elfogadott néhány országban, de többférjűségről még nem hallottam.
Tehát az arány, globálisan nézve némiképp a nők oldalára billenti a mérleget, azaz több 40 éves kor alatti nő van párkapcsolatban.
Viszont, ha a teljes életkort számoljuk akkor látjuk, hogy a nők magasabb átlagéletkora miatt idős korban nagyon sok az özvegy nő akik saját korosztályukban már férfit sem igazán találnak mert többségük vagy meghalt vagy épp akkor haldoklik.
Ha pedig ezeket a nőket is belevesszük akkor elmondható, hogy idősebb korban a férfiak nagyobb százaléka él párkapcsolatban, de fiatalkorban a nők élnek nagyobb százalékkal valamilyen párkapcsolatban vagy szeretői státuszban.
Nem tudom. Nekem biztos, hogy van párom, csak sosem tudom, hogy hol. Lehet, hogy megint csal a mosógéppel?
Szép napot: Zokni
7: egyetértek, de ha a hetero kapcsolatokat nézzük csak, akkor a több homoszexuális férfi azt jelenti, hogy többen kiszálltak a versenyből. Vagyis ez növeli párkapcsolatban lévő hetero férfiak arányát.
A megcsalások nem befolyásolnak, mert manapság már körülbelül ugyanannyi nő csal mint férfi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!