Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ugyan annyi férfinak van párja, ahány nőnek?

Figyelt kérdés

2017. nov. 11. 09:56
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
57%
hát de még ott vannak a leszbikusok és melegek is. plusz van, hogy a férfi tart szeretőket vagy a nő... ezt így nem lehet kijelenteni.
2017. nov. 11. 09:58
 2/22 anonim ***** válasza:
Igrn
2017. nov. 11. 09:59
 3/22 anonim ***** válasza:
Csak annyi a probléma hogy szeretőt tartanak egyesek? Legyen tilos
2017. nov. 11. 10:00
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Igen. Ugyhogy felesleges a rinya, de majd valaki leirja, hogy a jo pasik tiz not is tartanak es minden no huseges.
2017. nov. 11. 10:02
 5/22 anonim ***** válasza:
24%
Nem. Én vegyes nemű egyetemi karra járok, és a férfiak 35%-ának van kb. csaja, míg a nők 80%-ának van pasija. Fiatal korban egyáltalán nem egyenletes az eloszlás.
2017. nov. 11. 10:02
 6/22 anonim ***** válasza:
Mi az oka 5 ös?
2017. nov. 11. 10:06
 7/22 anonim ***** válasza:

Némi eltérés azért van. Több meleg férfi van mint leszbikus nő és véleményem szerint több férfi tart szeretőt mint nő. A többnejűség is elfogadott néhány országban, de többférjűségről még nem hallottam.

Tehát az arány, globálisan nézve némiképp a nők oldalára billenti a mérleget, azaz több 40 éves kor alatti nő van párkapcsolatban.

Viszont, ha a teljes életkort számoljuk akkor látjuk, hogy a nők magasabb átlagéletkora miatt idős korban nagyon sok az özvegy nő akik saját korosztályukban már férfit sem igazán találnak mert többségük vagy meghalt vagy épp akkor haldoklik.

Ha pedig ezeket a nőket is belevesszük akkor elmondható, hogy idősebb korban a férfiak nagyobb százaléka él párkapcsolatban, de fiatalkorban a nők élnek nagyobb százalékkal valamilyen párkapcsolatban vagy szeretői státuszban.

2017. nov. 11. 10:06
 8/22 anonim ***** válasza:
#5 nem értem a logikád. Így is ugyanannyi az arány, mivel a férfiaknak nő párjuk van, a nőknek meg férfi. Tök mindegy hogy azok közül akik veled egy karra járnak, hány él kapcsolatban, mert a párjuk is ember is beleszámít a statisztikába.
2017. nov. 11. 10:11
 9/22 anonim ***** válasza:
95%

Nem tudom. Nekem biztos, hogy van párom, csak sosem tudom, hogy hol. Lehet, hogy megint csal a mosógéppel?

Szép napot: Zokni

2017. nov. 11. 10:15
 10/22 anonim ***** válasza:

7: egyetértek, de ha a hetero kapcsolatokat nézzük csak, akkor a több homoszexuális férfi azt jelenti, hogy többen kiszálltak a versenyből. Vagyis ez növeli párkapcsolatban lévő hetero férfiak arányát.

A megcsalások nem befolyásolnak, mert manapság már körülbelül ugyanannyi nő csal mint férfi.

2017. nov. 11. 10:17
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!