Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj van velem, ha csak nagyon nehehen tudok kapcsolatot kialakítani magyar férfiakkal?
Az első szerelmem egy magyar srác volt,3 évig voltunk együtt,ő volt a legnagyobb szerelmem,de szétmentünk végül. A lényeg,hogy előtte totál idiótának éreztem magam,soha nem jöttem ki jól a fiúkkal. Nem tudok velük normálisan beszélgetni,nem ugyanazt tartjuk viccesnek,nem merek megnyílni,és még azt a keveset is amit adok magamból kínosnak érzem. Az exem ezen változtatott,legalábbis ő volt az egyetlen kivétel. Utána is ilyen voltam viszont. Aztán az egyetemen már volt lehetőségem külföldieket is megismerni,a városban is vannak erre lehetőségek. Korábban nem voltak ilyen ismerőseim. Azt vettem észre,hogy velük sokkal több témáról el tudok beszélgetni,fel tudok szabadulni. Nem érzem magam kínosan sem úgy,hogy épp méregetnének. Volt pár szexkapcsolatom így,és két komoly is. És még csak nem is ugyanolyan nemzethez tartoztak. Volt ázsiai,fekete,olasz,stb férfi is az életemben. Próbálok magyar férfiakkal ismerkedni,de megint ugyanúgy érzem magam. Valahol bennem lehet a probléma,de akkor csak abban gondolkodjak,hogy külföldi pasim lesz?
23L
Szóval a külföldi pasik nem méregetnek, szimplán csak sorban kefélnek. :D Egész biztosan azért mert ilyen lányra vágynak hosszútávon.
Elég kamunak tűnik a kérdés.
16/16 Azért, igazán húzhatna kifelé minél több nő innen.
Én, örülnék nagyon, ha a külföldi pasik között válogatnának.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!