Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Baj van velem, ha csak nagyon...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj van velem, ha csak nagyon nehehen tudok kapcsolatot kialakítani magyar férfiakkal?

Figyelt kérdés

Az első szerelmem egy magyar srác volt,3 évig voltunk együtt,ő volt a legnagyobb szerelmem,de szétmentünk végül. A lényeg,hogy előtte totál idiótának éreztem magam,soha nem jöttem ki jól a fiúkkal. Nem tudok velük normálisan beszélgetni,nem ugyanazt tartjuk viccesnek,nem merek megnyílni,és még azt a keveset is amit adok magamból kínosnak érzem. Az exem ezen változtatott,legalábbis ő volt az egyetlen kivétel. Utána is ilyen voltam viszont. Aztán az egyetemen már volt lehetőségem külföldieket is megismerni,a városban is vannak erre lehetőségek. Korábban nem voltak ilyen ismerőseim. Azt vettem észre,hogy velük sokkal több témáról el tudok beszélgetni,fel tudok szabadulni. Nem érzem magam kínosan sem úgy,hogy épp méregetnének. Volt pár szexkapcsolatom így,és két komoly is. És még csak nem is ugyanolyan nemzethez tartoztak. Volt ázsiai,fekete,olasz,stb férfi is az életemben. Próbálok magyar férfiakkal ismerkedni,de megint ugyanúgy érzem magam. Valahol bennem lehet a probléma,de akkor csak abban gondolkodjak,hogy külföldi pasim lesz?

23L

2017. nov. 10. 17:54
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Miért nem elég neked a többi nemzetiségű??
2017. nov. 10. 19:00
 12/18 anonim ***** válasza:

Szóval a külföldi pasik nem méregetnek, szimplán csak sorban kefélnek. :D Egész biztosan azért mert ilyen lányra vágynak hosszútávon.

Elég kamunak tűnik a kérdés.

2017. nov. 10. 19:40
 13/18 anonim ***** válasza:
12/12 Miért lenne kamu? Azt írja, egyetemista, akkor pont hozza azt a szintet.
2017. nov. 10. 20:07
 14/18 anonim ***** válasza:
Nálam pasiként is van ilyen. Sokkal könnyebben merek kezdeményezni más nyelven valamiért. Szerintem önbizalomhiány lehet az oka. Nyelvi korlátok miatt nem érzem annyira gáznak a csendet, nem akarok világmegváltó gondolatokat kimondani, sokkal lazább vagyok. Szóval valamiért sokkal gázabbnak tartom már azt a kezdeményezést is hogy: Szia! Nincs kedved velem meginni valamit délután? Menőbbnek és lazábbnak gondolom ugyanezt angolul. Sokkal könnyebben ráveszem magam, hogy kezdeményezzek.
2017. nov. 10. 20:24
 15/18 anonim ***** válasza:
Ez nem ettol fugg.
2017. nov. 10. 21:16
 16/18 anonim ***** válasza:
#2 szeretnéd te azt hinni, hogy a magyar nők nem kellenek a külföldieknek :) Bármikor bármelyik ujjamra találok kint is pasit, igen, kapcsolatra is. Inkább épp fordítva, a magyar pasik nem olyan jó partyk a külföldi lányoknak, bár normálisabb körökben nem ez alakján fognak párt választani.
2017. nov. 10. 21:30
 17/18 anonim ***** válasza:

16/16 Azért, igazán húzhatna kifelé minél több nő innen.

Én, örülnék nagyon, ha a külföldi pasik között válogatnának.

2017. nov. 10. 22:03
 18/18 anonim ***** válasza:
A külföldi pasik még nem ismerik úgy a magyar nőket, ezért tűnhet úgy, hogy kellenek nekik. :)
2017. nov. 11. 08:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!