Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lány (21) miért nyom rá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy lány (21) miért nyom rá az "ott leszek" gombra facebook eseményekre, bulikra néha, ha amúgy nem oszt meg semmit szinte soha? Mit vár?

Figyelt kérdés
És ilyenkor jön mindig egy-két like rá, van egy csávó aki állandóan "hűha :O" reakciót nyom rá mert azt hiszi hogy ez huszadszorra is vicces. Azon ne akadjunk fel hogy szánalmas vagyok, tudom, de a kérdésre kérnék inkább válaszokat, köszönöm.
2017. nov. 6. 21:42
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Persze hogy nincs közöm hozzá, de ha annyira nem akarna feltűnősködni, akkor vagy nem nyomna rá, vagy utólag törölné a fb által generált "posztot" a részvétellel.
2017. nov. 6. 21:57
 12/16 A kérdező kommentje:
Valaki nem akar amúgy agyonverni épp annyira hogy még túléljem? Ilyen egy undorító nyomorékot mint én még nem ismerek, mások legalább felvállalják én még azt se merem.
2017. nov. 6. 21:58
 13/16 anonim ***** válasza:
100%

Hallod amit mondasz? Nem tudja törölni.

Egyébként meg nem érzed, hogy a 21 éved létére mennyire tini az egész problémaköröd? A világképed? De most tényleg, nőj fel!

2017. nov. 6. 21:59
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem vár semmit sem
2017. nov. 6. 22:00
 15/16 anonim ***** válasza:

Én két okból nyomok ezekre rá:

1. ha olyan az esemény, ahol a szervezőknek számít kb hány emberre számíthatnak

2. ha nem szeretném elfelejteni hogy van egy ilyen is, a facebook küld értesítést amikor közeledik és nem maradok le róla, meg nem felejtem el mert ott lesz az események közt.

Nem azért, mert az ismerőseim tudtára akarom adni hogy én ide vagy oda megyek vagy ez vagy az érdekel. Lehet hogy ő más okból csinálja, de ez is egy lehetőség.

2017. nov. 6. 22:23
 16/16 anonim ***** válasza:

Én nem szoktam megosztani semmit (na jó, 2-3 évente egy fotót), de eseményekre rányomom, hogy ott leszek, ha érdekel, mert akkor látom a szervezők posztjait, pl autós találkozóknál a fotókat hogy ki mivel érkezik, stb, ismerős által szervezett eseménynél meg neki visszajelzés, hogy hány emberrel számoljon.

A párom 7 éve nem osztott meg semmit (szó szerint semmit), de ezt még ő is szokta nyomkodni.

Konkrétan most tudtam meg, hogy a fb erről csinál egy posztot... de hova? Vagy hogy? A falamon nem jelenik meg...

Egyébként meg minek kéne törölnöm? Nem szégyellem vagy ilyesmi.

Ha valaki rányomna valamit, igazából nem is érteném, mi a "hűha" azon, hogy megyek valahova? :D Ha meg ismeretlen nevű ember nyomkod nekem bármit, akkor ráírok hogy ki az, mert vannak ismerőseim akik nevet változtattak csak, és hirtelen nem ismerem föl, de amúgy megtartanám ismerősként, de ha valami random ember, akkor meg kitörlöm az ismerőseim közül.

23L

2017. nov. 7. 12:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!