Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy pszichopata pasi lehet szerelmes?
Nagyon rövid időt voltunk csak együtt, de már ennyi is megviselt. Én szakítottam, mert nem bírtam elviselni a lelki terrort, öngyilkosságra való biztatást (épp mélyen voltam lelkileg alapból is depresszió miatt, csak akkor még én sem ismertem fel), meg állandóan hallgatni, hogy nem vagyok az exéhez fogható még csak távolról se.
Amikor megmondtam, lezártam, vége, kész, akkor megmondta, jó is, mert végig csalt az exével, akivel újra együtt vannak, és én milyen semmilyen, unalmas, szánalmas vagyok hozzá képest.
Letiltottam minden felületen, lecseréltem a telefonszámom és munkahelyet váltottam, hogy sehol se tudjon elérni.
Utólag tudtam meg, hogy még keresett párszor másokon keresztül (ill kiderítette, hol dolgozom most, és otthagyta a telefonszámát, hogy hívjam fel, de kidobtam. Ez bő egy évvel a szakítás után történt, fogalmam sincs, mit akart. Azóta hála az égnek, nem keresett)
Azonban néha még mindig eszembe jut, mi van, ha csak velem volt ilyen, mi van, ha én váltottam ki ezt valamivel, mi van, ha tényleg szerelmes az exébe, akihez jó. Elvégre 2 évet jártak, majd ő szakított a csajjal, és aztán megint összejött vele.
A lányról csak annyit tudok, hogy nincsenek szülei. Az anyukája balesetet szenvedett még mikor a lány kicsi volt, azóta nem tud magáról többnyire, és ellátni sem képes magát, ápolásra szorul, az apukájának meg mindegy a lány. Tehát egyedül van olyan 16-17 éves kora óta.
Szóval, nyilván mögötte is bőven vannak megpróbáltatások, ahogy mögöttem is (nekem apám nárcisztikus személyiségzavarral küzd, tönkretette anyukámat meg a gyerekkoromat, de ennek "hála" ismertem fel a jeleket időben még).
A pasi 99% pszichopata, de legalábbis nárcisztikus személyiségzavarban szenved. Sokkal durvább eset, mint apám, pedig ő sem könnyű eset, leéltem vele 18 évet.
Lehetséges, hogy azonban mégis szerelmes az exébe, és csak engem akart kicsinálni valamiért?
(nemi erőszak, lelki bántalmazás durvább formában)
Nem vagyok alárendelt hajlamú, 2 hétig húztam csak mellette.
Annyi volt, hogy akkoriban egy nehéz időszakomat éltem, pechemre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!