Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magas, jóképű srác miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magas, jóképű srác miért lehet csendes, visszahúzódó?

Figyelt kérdés
Mi állhat a dolog hátterében? Miért nem használja ki adottságait a lányoknál?
2017. nov. 4. 23:19
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Én olyannyira zárkózott és csendes vagyok, hogy egy kezemen meg tudom számolni hányan próbálkoztak be nálam az évek alatt.Nőknél sem előny az ilyen személyiség:(
2017. nov. 5. 15:36
 22/22 anonim ***** válasza:

Majdnem 190 vagyok, 82, jóképűnek mondanak, az kb 20cm, és még is...

szerintem ezektől: anyai "csak úgy jó ahogy én mondom", " te is olyan vagy mint apád", "nemjó, nem úgy!", aztán suliban mindig én voltam az új fiú, voltak tanárok akik utáltak (pedig jó volt a magatartásom), női elutasítások mert nem vagyok "fa5zagyerek" (ja, nem töltögettem iwiwre se most fb-re, hogy 80-al gurulok a hegyről bringával amire simán feltekertem, meg a 600km-es egy napon belüli hegyi döntögetős motorozásokat sem, és egy tizenéves kopott, "csakannyi amennyit NÉHA ki is használok" motorom van, se menő napszemüvegem), na meg 20-as éveim elején elkezdett fogyni a sörényem is amit nem viseltem jól pedig azt mondják jó a fejformám a letolt hajhoz, de én a régit akarom. Na meg tojok az autókra, nálam a-b eljutás, olcsón a lényeg, és ennyi, meg én a tényleg különleges (technikailag, kinézetben) autókat nézem meg, nem a mai béemvé, merci, áudí, bentli, és hasonló "menő" "luxus" prolisznob hulladékokat, ezt is furának tekintik.

De a visszahúzódás legfőbb oka talán az, hogy mindenről saját véleményem van, nem követem a csordát, és a divatot, ezért kinéznek. Konkrétan azért cseszett le ősszel egy csaj akivel kavartam, mert "nem állok be a sorba", emiatt furának néznek sokan. A képregényfilmeket se szeretem, meg a bigbeng teóri is csak néha mosolyogtat meg.

2017. nov. 28. 12:12
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!