Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Érintett pasik! Ti mennyire vagytok képesek feldolgozni, hogy sosem lesz szép és csinos barátnőtök?
#9, érdekes, én még nem láttam itt tömegével lányokat sírni-ríni, hogy a férfiak csak a palvin barbi típusú nőket veszik észre, vagy hogy genetikailag rosszabb testalkattal születtek és a szemét férfiak nem is veszik őket észre. csak a "férfiak" sírnak itt napi min. 1 ilyen kérdést feltéve... akkor miről is beszélünk?:D pedig egy nőt még sokkal inkább a külseje alapján ítélnek meg, mint egy férfit, akinél a státusz, elért eredmények jobban számítanak.
akkor most itt kéne sírni, hogy jajj, nekem nem lehet jason momoa a pasim? pff....
Az a helyzet, hogy ez az oldal tele van olyan emberekkel akiknek volt 1-2 rossz tapasztalatuk es ezert kivetitik minden egyes nore a sajat sztereotipiajukat.
Mar pedig van olyan no/lany aki nem csak a sportos, kigyurt, magas ferifakat kedveli. Nem is egy.
Sooot, van olyna no is akinel az intelligencia, a ferfi szemelyisege sokkal tobbet szamit, mint a kulso.
#7: Mégis meddig kellene még leadnom az igényeimet? Addig amíg egy olyan réteges úszógumi alkatú nőnemű személy (mert aki taszít azt nem tudom csajnak/lánynak nevezni) hajlandó nem lesz velem lefeküdni, aki az igénytelen fogsorával és baltával faragott arcával rám nem vigyorog? Mert ilyenhez sajnos volt szerencsém és elkeserítő érzés volt konstatálni, hogy állítólag ez az én játszóterem. És igen, lehet rinyálok, de legalább van annyi önbecsülésem, hogy nem nyugszom bele. És nem, nem Victoria Secret modellre vágyok, csak egy olyan lányra, akiben van egy minimális gyengédség és érzékiség: [link]
Szerintem ez abszolút nem egy irreális vágy, főleg, hogy arcra én is igényes és helyes vagyok.
Megszoktam már,nem érdekel. Aki nőben úgymond "egy szinten" lenne velem, pontosan látom mindennap mennyi jóképű férfi érdeklődik iránta és dicséri meg,ezáltal pedig engem kb. emberszámba sem vesz,így aztán már nem érdekel.
Úgyis inkább az ilyen köcs*gökkel fognak flörtölgetni,akik meghúzzák őket,majd otthagyják aztán sírhatnak a nők,minthogy egy kevésbé jóképűnek született férfival egyáltalán szóba álljanak... ez a mai világ sajnos...
26/F
#19:
Természetes helyes arc, igényesség, odaadó törődés, hűség, intelligens/motivált személyiség (még egyetemista vagyok, de vannak terveim), romantikus kisugárzás stb. A teljesség igénye nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!