Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet a félénkség vonzó tulajdonság is a nők számára?
Persze, tudvalévő, hogy sok nő nem kezd ilyen pasival, számukra ez kizáró ok. Ugyanakkor sokan pedig kihívást keresnek egy férfiban, be akarják vetni a bennük rejtőző és kitörni készülő vadászösztönt, izgatja őket, hogy egy pasiból ki tudják-e hozni az állatot. A félénkség tehát sok nőt be is indít, csábításra ösztökél.
Igaz lehet ez? Vannak itt ilyen nők, akik belelátnak ebbe az alapvetően hátrányos tulajdonságba valami vadítót, szexiset? Esetleg van olyan, aki szimplán csak aranyosnak tartja ezt és pont ez tüzeli fel? Lehet a félénkség szexi?
Nem tudom. Én nem találom ezt aranyosnak. Hátrányos helyzetnek tartom. Pszichológussal dolgoztam a szociális fóbiámon, nem azt vártam, hogy egy pasika majd jön és mindent elintéz nekem.
Hidd azt, hogy a nyomiság beindítja a nőket. Már kis elméletet is gyártottál magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!