Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hölgyek, szerintetek "értékes" még a mai korban egy olyan fiatalember, aki kerüli a bulikat, a káros szenvedélyeket (alkohol, dohányzás, szerencsejátékok, stb. ), valamint egy kissé romantikus alkatú?
"A valóság viszont az, hogy számukra férfias szokás mind a pia, mind a cigi és a bulizás is."
Bocsi, de a párom se nem iszik, se nem cigizik. Össze sem jönnék piás, bagós férfivel.
Szóval ez alap, de önmagában semmi.
""Értéked" csak akkor van, ha a húspiacon, mint potens, több partnerre áhítozó egyén jelensz meg"
LOL, mi ez a baromság?
Őszintén, abban mi az érték, hogy kerülöd a bulikat?
Az pedig pláne nem érték, hanem legkevesebb elvárható, hogy nem vagy alkoholista és szerencsejáték függő.
Ez nagyon kevés az "értékeshez".
Bírom, amikor az ilyen kérdések alatt szinte mindig megjelenik egy magát fényező, önajnározó lány, aki bár megpróbál burkoltan és ártatlanul fogalmazni, de azért jól odakínalja magát azzal, hogy kiírja:26L, ami a válasza szempontjából egyébként teljességgel nem releváns információ :D
Miért, amúgy mi baj azokkal az emberekkel akik eljárnak szórakozni? Nem ilyen szétcsapatós, aki nem hány megdugjuk, aki nem dug lehányjuk bulikra gondolok. Csak pl én imádom az oldschool rnb zenét, és hangulatosnak találom ha pl évente pár alkalommal kicsiphetem magam, és elmehetek egy olyan helyre ahol fiatal korom kedvenc zenéit hallhatom. Nosztalgikus és jól esik rá táncolni. És lehet megiszok egy éjszaka alatt 4-5 bacardi colát (amitől épp csak hogy spicces állapotba kerülök)
Szóval nekem ez kifejezetten jó tulajdonság, hogy a párom partner az ilyesmiben, szerencsére még a zenei izlése is nagyon hasonló az enyémhez.
Szóval ha magamat nézem, nekem nem jönne be egy olyan pasi aki nem szeret néha lazulni.
Az h nem iszol, nem dohányzol hidegen hagy :)
Ha valaki megiszik néha nem lesz alkoholista.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!