Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudhatom egy lányról...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudhatom egy lányról hogy gold digger vagy sem?

Figyelt kérdés
Elég jó anyagiakkal vagyok szüleim után, de nem szeretném ha amiatt akarnának velem lenni. Hogyan lehetne ezt letesztelni?

2017. nov. 2. 14:30
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Ne villogj a vagyonoddal, hívd a lányt egy kis kávézóba, jobb időben sétálni. A golddiggerek húzzák a szájukat, ha valaki ingyen programmal nyit, általában. Amúgy baromi könnyen el lehet titkolni, hogy pénzes az ember. Nem kell kocsival menni, átlagos ruhát kell húzni, és pá. Haza meg normális ember nem viszi a másikat egyből, ha komolyan gondolja a dolgot, és nem csak meghúzni akarja...
2017. nov. 2. 14:54
 12/16 anonim ***** válasza:
67%
Egyszerű az egész, ha csákány van nála és ilyen aranymosó kis serpenyő, akkor tuti aranyásó és retteghetsz!
2017. nov. 2. 14:57
 13/16 A kérdező kommentje:
#12 Nem szoktam villogni és nem vagyok egyáltalán beképzelt fajta. Nem tudom miből jött ez le némelyik válaszolónak. Van állásom és saját jövedelmem is, szóval nem apuci tart el. Ettől függetlenül viszont nem szeretem ha kihasználnak. Volt már ilyenben részem, mert a nők ezt valahol megérzik anélkül is, hogy utalnék rá vagy hencegnék..:) Azért köszi a tippet. Az ingyenes programok talán jó ötlet.
2017. nov. 2. 15:02
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Egy szóval sem mondtam, ne hisztizz már
2017. nov. 2. 15:10
 15/16 anonim ***** válasza:

Azért egy valódi "gold digger" és a "nekem nem számít a pénz" típusú nők között van ám egy csomó átmenet, nem csak ez a két csoport létezik. Ha rám hallgatsz, ügyelsz arra, hogy ne tűnjön fel neki az átlagosnál jobb anyagi helyzeted. Viszont nem szabad átesni a ló túloldalára sem, tehát pl. egy átlagos kávézóba üljetek be, ne egy utolsó kocsmába. Illetve próbálj minél jobb programot kitalálni elsőre, amihez nem sok pénz kell, viszont ne tűnjön úgy, hogy a fogadhoz vered a garast.

Randizni a pénzed segítségével amúgy sem jó ötlet, mert:

- ha tényleg gold digger, akkor bár rád fog gerjedni, de csak a pénzed miatt,

- ha viszont nem, akkor azt fogja hinni, hogy a pénzeddel akarod őt megvenni, ez nagyon visszatetsző (gyakorlatilag beárazva érzi magát).

Tehát így csak rosszul jöhetsz ki a dologból.

2017. nov. 2. 15:49
 16/16 anonim ***** válasza:
Sajnos van olyan golddigger, akiről csak hosszú együtt töltött idő után derül ki, amikor már megbízol benne, és bumm...
2017. nov. 24. 08:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!