Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet tenni ha már belebet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet tenni ha már belebetegedett az ember a magányba?

Figyelt kérdés

Csontsovány kivert kutyának érzem magam, akit nem simogattak évek óta. Éhezek a szeretetre, de mintha senki nem hallaná meg a vonyításomat.... elképesztően fullasztó érzés...

Már majdnem 10 éve csajozom, lényegében 1 barátnőm volt pár hónapig, az is távkapcsolat volt.

Meg pár kaland idősebb nőkkel.

Szépen lassan belebetegszem ebbe az egészbe...alapvetően jó kedélyű ember vagyok vagy inkább voltam én, de keserűvé váltam a magány miatt.

Nem tudom mi az a párkapcsolat, milyen együttélni és szeretve lenni, nem tudom mi ez az egész.

Van erre bármilyen megoldás, azon kívül hogy legyen barátnőm, mert az nem igazán akar összejönni

F/26

2017. nov. 1. 15:33
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:

Utolsó : Az a baj velem hogy csúnya vagyok, visszataszító, világító fehér bőrű vörhenyes (már nem olyan extrémen mint régen, szerencsére, tinikorban RÉMÁLOM VOLT) pasi.

Ennyi a gond, nem több.

Ha jóképű lennék simán menne a dolog.

Amúgy csajozásnál sose szoktam rinyálni meg önsajnáltatni, de azért itt hadd lehessen már, ha máshol nem!!!!!!!!!!

2017. nov. 1. 16:11
 12/14 A kérdező kommentje:

"Tűzz ki és érj el saját célokat és változtass a hozzáállásodon, legyél átmenetileg boldog egyedül. Ha az sikerül, az emberek is jobban fognak viszonyulni hozzád."

Én nem érzem magam boldogtalannak.

Magányosnak érzem magam, szeretethiányosnak.

Nem rossz kedvvel kelek fel és nem is úgy fekszem le, csak érzem hogy valami hiányzik.

Úgyhogy nekem ne gyere a nők lapjás ezotérikus dumával.

2017. nov. 1. 16:12
 13/14 anonim ***** válasza:

Az biztos, hogy vannak a világban olyan fickók, akikről nem hittem volna soha, hogy össze tudnak szedni egy csajt, mert nem úgy néznek ki, mint akiknek sikerülne, és lám, mégis sikerül nekik. Nem tudom, mi történt veled a múltban, az is lehet, hogy csak te látod magad túl csúnyának. Erre elég bizonyíték az, hogy volt egy barátnőd, és pár kalandod idősebb nőkkel. Valakinek, tehát mégis kellesz. Lehet, nem vagy egy Brad Pitt, de azért talán egy tipikus csúnya ember sem. Az írásod alapján viszont biztos, hogy nagyon negatív ember vagy, ezért még ha akarnának is tőled a nők valamit, így nem fognak, mert a megkeseredettség csak úgy árad belőled.

Azért kívánom, hogy jöjjön helyre az életed.

(1-es voltam)

2017. nov. 1. 16:22
 14/14 anonim ***** válasza:

Túlságosan rágörcsölsz a dologra, persze tudom nem egyszerű nem rágörcsölni, de most lehet azt kéne, hogy ideig kilépni a randipiacról, és olyannal foglalkozni, amit önmagad szeretsz, űzd a hobbijaid, ha vannak haverok velük menj el szórakozni, ha van valamilyen tanfolyam suli amit akarsz azt végezd el, vagy bármit ami érdekel :) Aztán az sem kizárt, hogy ezalatt jön össze valami. Mert jelenleg az a baj, hogy a nők megérzik, hogy erőlteted a dolgot, hogy neked gyorsan most rögtön kell valaki, és ez visszataszító nekik.

Másrészt meg ha ilyen negatívan adod magad elő, azt szintén nem szeretik a nők.

2017. nov. 1. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!