Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A csajokra miért jellemző ez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A csajokra miért jellemző ez az ellentmondásos ízlésvilág? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Ugye a csajok túlnyomó többsége odáig van a cuki/pici/aranyos dolgokért. Aranyos kismacskák, "cukibuki" kiskutyák, "édi" teknősök stb. A facebook-on is rengeteg olyan gyönyörű, szende személyiséget sugárzó külsejű csajt látok, akik szinte mindig "cukiskodnak". DE, és akkor itt jön a kérdésem lényege: Eközben meg irtóznak az ugyanolyan értelemben vett cuki pasiktól. Semmilyen formában nem képesek vonzódni a tipikus alacsony, vékonyka, tejfelszájú fiatal huszonéves srácokhoz (mint amilyen én vagyok). Pedig többen mondták már, hogy helyes vagyok. És ők ezalatt inkább a nyers/izmos/mellszőrös/erőskezű +180 magas borostás, már-már öregapám stílusú macsó pasikhoz vonzódnak és őket nevezik az "egyetlenemnek", a "kicsimnek" (Úristen, mennyire paradoxon) vagy "drágámnak". És a szex terén is a szenvedélyes vad "menetekre"/"megdöngölésre" vágynak, nem pedig a lágy, érzéki, finom együttlétekre. És ezek a kettősségek pont a filigrán, külsőre szelíd lányokra jellemző, akik egy pillanat alatt képesek tüzes/hedonista vadmacskává válni. Miért ilyenek a lányok? Miért kell folyton csalódnom, hogy amikor egy introvertált/magányos csajjal próbálok ismerkedni (naivan akiről azt gondolom, hogy talán illene hozzám), rövidesen rájövök, hogy a külső teljesen más személyiséget takar és ismét egy atomnagy nimfomániás luvnyához van szerencsém. Van köztetek olyan, aki hasonlóan látja a dolgokat? Egy nemet is írjatok pls, hogy tudjam férfiaknak és nőknek mennyiben más a véleményük. Csak őszintén, hangsúlyozom mindenkit felpontozok!

2017. nov. 1. 14:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
91%

A pénz baromira nem számít ismerkedésnél...

De egyébként lehet hozni ezt a magabiztosságot és karizmát kisfiús külsővel is, de neked nyilván nem megy, hogyha egy nőt sem érdekelsz.

2017. nov. 1. 15:16
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
#9 Hasi tényleg mindent visz. Alapvetően nekem sem az ilyen típusú férfiak a zsánereim, de ő valami hihetetlen.
2017. nov. 1. 15:21
 13/19 anonim ***** válasza:
95%
Ha tejfelesszaju kisgyerekekhez vonzodnek a masodlagos ferfi nemi jellegek helyett, akkor elegge irtozatosan nagy problema lenne a nemi identitasommal... gondolom, nem kell korbeirnom, hogy mit jelent az, ha valaki kisgyerekekhez vonzodik...
2017. nov. 1. 15:28
 14/19 anonim ***** válasza:
94%
Van önálló életem,egzisztenciám,és megállok a lábamon.Meglepő módon mégis a férfias pasik vonzanak.Férfias alatt pedig nem elsősorban a külső jegyeket értem,nekem például tetszik egy alacsonyabb és nem túl erős pasi is,akivel megvan az a bizonyos szikra.Őt a viselkedése teszi férfivá,nem egyéb dolgok.Szóval néhány itt rinyáló pasinak érdemes lenne elgondolkozni ezen!
2017. nov. 1. 16:12
 15/19 anonim ***** válasza:
16%

Nem rinyálok, tényeket közlök. Meg kell nézni milyen nők osztogatnak Lazar Angelov-ról meg mindenféle alfahímről képeket. Gyengék, lelkileg sérültek, bántalmazva voltak, rossz gyerekkoruk volt, mentálisan gyengék, nyomják magukba az alkoholt, a nyugtatókat. stb stb

Kompenzálni akarják a saját gyenge, labilis lelküket/személyiségüket a nagy, erős alfahímmel, mert félnek, hogy ha a pasi nem védi meg őket mindentől és összeroppannak.

2017. nov. 1. 16:21
 16/19 anonim ***** válasza:
20%

Én nem frusztrálódok, nekem van normális barátnőm, és nem vágyom ilyen kategóriájú lányokra.

Akkor a te alternatív univerzumodba nem létezik ez a jelenség, minden máshol a világon igen. Örülj magadnak. :)

2017. nov. 1. 16:28
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem nem jön be Lazar Angelov, azzal egyetértek, hogy az ilyen "10 év letöltendő" kinézetű pasik általában mentálisan nem 100-as csajoknak jönnek be.

De kinek mi az alfahím? Valakinek a 2 diplomás pénzügyi elemző, van akinek Lazar Angelov van akinek 14 éves kislányokra hajazó Kpop-os srácok...

2017. nov. 1. 16:33
 18/19 anonim ***** válasza:
97%

Kérdező, neked nem elsősorban a külsőddel van a baj.

Ha nem tudod különválasztani a cuki, aranyos kisállatokat, amelyek általában semmilyen szexuális vonzalmat nem váltanak ki egy egèszséges felnőtt nőből, egy férfias megjelenésű és kisugárzású, egészséges, felnőtt férfitől, aki általában nagyon is, ehhez ész kell ám rendesen.

A másik, hogy a szenvedélyes, vad szexre vágyó nőket nimfomániás luvnyának nevezed, az egyfelől a szexuális érettségedről és kultúrádról is mesél, másrészt a határtalan jóindulatodról. De nyilván ettől leszel olyan cuki, amitől illenék minden bugyinak benedvesednie.

2017. nov. 1. 16:41
 19/19 anonim ***** válasza:
94%

Mert más dolog, hogy tárgyak/kismacska/akármiből szeretik a cukikat, de férfinak maguk mellé magabiztos, nagybetűs férfit akarnak, férfias tulajdonságokkal, és ez evolúciós szinten is megfigyelhető, hogy a nőstények mindig a legjobb hímmel akarnak párosodni, mert tőle várhatják a legjobb géneket az utódok számára.

Mellesleg amikor ezeket mondják a párjukra hogy "kicsim" meg "cuki vagy" az nem azért van, mert olyanok is lennének, hanem a férfias jellem mellé van egy két dolog, amire azt mondják, illetve pedig ugye az adott lány a szerelem hatása alatt áll.

2017. nov. 1. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!