Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyedülálló apukák, ti hogyan találtatok párt? Anyukák is irhatnak, és mikor?
Na még egyszer.... , 1es vagyok.
Nem, nem élnek velem. Az anyjukkal laknak.
Szerintem sok szerencse kell ehez, van aki elfogadja ha már mástól van gyereked, de a többség nem.
Amit valaki a netes ismerkedésről írt szerinten megállja a helyét. Utóbbi időben sokat próbáltam neten ismerkedni. Főleg az van hogy ha megtudják van már gyerekem eltűnnek(persze megértem, nincs is ebből gond) . Másik verzió amit írtak 8 álltalános végzettséggel nem tudnak 1 mondatot megfogalmazni...
Volt olyan is aki nem volt képes kilépni megromlott házasságából, de félrelépett volna.... no comment....
Ezért mondom nagy szerencse kell hogy olyannal találkozz aki pont elfogad téged, és neked is megfelelő. Azon kívül biztos hogy aktívan kellene ismerkedni, de sajnos ez egy idő után, ha sikertelen elveszi az ember kedvét.
Egyébként valóban kevés az emberek ideje, ami érthető ha egyedül neveli a gyerekeit.
Én most jelenleg beleuntam ebbe az egészbe, majd jön ha jön a nagy ő....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!