Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amikor egy elhízott fogatlan igénytelen csóró pasi mellett egy modell gyönyörű hostess nő van és a lány azt állítja a személyisége fogta meg akkor az kamu és más érdek lehet a háttérben?
Képek most így nem tudok mutatni De legjobban Jonah Hillre hasonlít amikor még el volt hízva az igénytelenje...
#9:
mit számít a régi suzuki? :D
nekem több millióm van már fiatalon félrerakva (én raktam félre nem anyuci és apuci), még jogsim sincs és kocsim sem, pedig anyagilag simán megengedhetném magamnak, ha vennék is kocsit akkor is max fél milka körül HASZNÁLTAN
és nem szégyen az sem ha valakinek nem telik drága autóra, az autónak az a funkciója, hogy utazz vele, nem masszázsszalon meg jakuzzi kell bele :D
és attól, mert valaki gazdag még nem kell 2 kézzel szórja a pénzt, sőt általában pont ettől gazdagok, mert jól osztják be
aki meg szegény az sem szégyen, legyen becsületes és szorgalmas
te meg irigy vagy :D
"vannak olyan nők is, akik nem felszínesek
2. ha hiszed, ha nem van olyan, hogy valakinek a személyiségébe szeretünk bele"
Öö szeretnék szólni, hogy ha egy nő szeretné, hogy a párja legyen igényes, az nem felszínesség.
Ez téged minősít, hogy mindenféle igénytelen emberrel szóbaállsz.
Arra meg külön kíváncsi lennék, hogy vajon miféle elragadó személyisége lehet egy olyan embernek, aki igénytelen, fogatlan meg egyebek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!