Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30-40 közötti pasik, ti hol ismerkedtek?
Sehol nem ismerkedek. Legalábbis nem szeretek elindulni sehová sem ismerkedési célzattal. Az most más tészta, hogy munkahelyen, edzésen, túrán, tanfolyamon, továbbképzésen, munkahelyen, baráti körben, vagy akár itt a lakótömbben is ismerkedik az ember például a szomszédokkal, de úgy, hogy nem kalkulálja be a csajozást.
Aki a nap 24 órájában ki nem mozdul a szobájából, s még a redőnyt is lehúzza, na arról el tudom képzelni, hogy sehol nem ismerkedik, viszont az emberek igen nagy része kimozdul emberek közé, ahol elkerülhetetlen az ismerkedés.
De ha a kérdés kizárólag arra irányul, hogy csajozni szoktam-e, akkor a válaszom nem.
Sajnos nehéz ismerkedni társat találni,gondolom azt szeretnél. :(
Baráti társaság,ha van -sajnos ez is megszűnik 20-25 év felett nem összetartóak az emberek
Munkahely--ismerkedni itt is lehet ,barátokat találni esetleg
Boltban,különböző programokon lehet még ismerkedni
vendéglátó-szórakozóhelyeket
Társkereső
Itt is szerencse kell! mint minden helyen....
Társkeresőn azt tapasztaltam hogy nem írnak vissza 2-3 levél után vége is a levelezésnek,sajnos :(
Pedig levelezni jó dolog lehetne,megismerni 1 ember komolyabban csak ezt komolyan kellene venni,amit nem vesznek az emberek sajnos :(
Sok ismerősömnek sikerült megtalálnia ott a társát nem lehetetlen!
Sok sikert fel a fejjel!
Sehol. Tindert felraktam, de kiábrándító a felhozatal, végigpörgetve talán 10 nő tetszett*, abból kettőt ismertem, a fele meg külföldi. Szerencsére elég széles a baráti-haveri társaság, gyakran jönnek új emberek.
*külsőre és mellé írt is valami érdekes bemutatkozást. Csak külső alapján azért jóval több.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!