Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Azok a férfiak, akik csinos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Azok a férfiak, akik csinos, szép barátnőt akarnak, Csősz Boglárka kaliberű nők után sírnak?

Figyelt kérdés
2017. okt. 28. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
54%
Általánosítasz.
2017. okt. 28. 21:29
 12/16 anonim ***** válasza:

Én nem. Sőt, ném is tetszik. Talán előre engedném az ajtónál, de nem kéne. Műnő.

Minap láttam itt egy lányt aki példának részemről jó.

Döbrösi Laurának hívják, valami színész vagy afféle. Nem tudom, de számomra ő a tipikus szép, csinos, nőies nő. Persze van, hogy teltebb lányok is bejönnek, de az ritka.

Hogy belsőre milyen ez a lány azt nem tudom, de itt most a külső volt a kérdés.

2017. okt. 28. 21:46
 13/16 anonim ***** válasza:
Rendesen ember szemöldöke van.Nem kéne.
2017. okt. 29. 02:02
 14/16 anonim ***** válasza:

Nekem Csősz Boglárka nagyon nem jön be. Igaz, hogy jó teste van, de ennyi, amit fel tud mutatni.

Az arca nem tetszik, a jelleme meg egyenesen taszító, irritáló. El nem tudnám képzelni, hogy egy ilyen nő legyen a barátnőm.

2017. okt. 29. 10:58
 15/16 anonim ***** válasza:
Nem szép.
2017. okt. 30. 13:34
 16/16 anonim ***** válasza:

[link]

"Ha a férfin nincs egy kis pocak, ott nincs pénz, nincs hatalom!"

Bruhaha.

2017. okt. 31. 23:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!