Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan van az, hogy amint egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan van az, hogy amint egy lány kicsit is vonzó, akkor automatikusan ostoba és retardált vagyok a szemében?

Figyelt kérdés

Nem kell nagy dolgokra gondolni, ilyen 6/10es szépségű lányok nekem már bőven megfelelnének, de egy az egyben esélytelen, mivel ezt a rendszert nem lehet csak úgy kijátszani.

Ha nyilván jobban néznék ki, akkor automatikusan szebb lányokat érdekelnék.

Lehet itt belemagyarázni a határozottságot meg hasonló hülyeségeket, de légyszi ezt most tegyétek el magatoknak, mert én igen sok mindent láttam már, mikor az életben sodródó, céltalan, alulteljesítő, lusta fiúk olyan lányokkal szexelnek, amilyenekért nekem a belemet kellene éveken át kidolgoznom. És miért? Ja, mert azok a fiuk jobban néznek ki és emiatt szebb csajoknak kellenek?

Hát érdekes.

Ja és mi az érdekes? Én pl érdekes vagyok lányoknak, de azok a lányok csak amolyan maradékok. Azok le vannak nyügözve, hogy milyen okos vagyok, milyen vicces, de amint egy lány már elfogadható kinézetű és vonzó a számomra, onnantól már egyszerűen minden lepereg róla.

Most is találkozgatok egy lánnyal, de minek...jó, annyi előrelépés van vele kapcsolatban, hogy vékony. De magyarországon mondjuk ez nem olyan ritka dolog. Mégis nekem már ennek is örülnöm kell önmagában.

És most udvarolgathatok neki, pedig max dugni tudnék vele, de az meg nem opció, mert a lányoknak csak akkor éri meg a szimpla szex, ha elég szép a fiu hozzájuk képest. Egyéb esetben megy a zsarolás, hogy járás legyen.

Ráztam már le az idén lányt, több hétig irogatott mire felfogta, hogy nem akarok semmit. Ja max dugni, de az meg ugye TŐLEM nem kell. A jóképü józsikánál viszont az is megfontolandó. Mondjuk ez speciel egy szűz lány volt, és elég gyerekes, de cserébe úgy hellyel közzel jól nézett ki számomra.

Bulikba már nem tudok járni, mert nincsenek barátaim, inni sem birok már. És be sem merek menni semmilyen helyre pesten, mert tudom, hogy már minden kidobó ismer pofáról, hogy én kuncsorgok egyedül. Pl tegnap is hiába randiztam délután és hiába csorgott a nyála a csajnak, hogy húdejó lesz majd valami romantika, én este mégsem mertem volna odamenni nőkhöz. Régen sokat kezdeményeztem, de ez az 1%os sikerráta hamar felőrli az embert.

És meg kell mondjam...lassan 30 évesen már teljesülhetne az álmom, hogy egy rendes nemi érdeklődésű és vonzó kinézetű lánnyal is szexelhessek.

Tudjátok az olynaokkal, amilyeneket a normális testalkatú, széles vállú, jóképünek született de átlagos fiukkal láttok nap mint nap...igen, az olyan 50-55 kilós normális nőies alkatú fiatal lányokkal ja.

Tényleg annyira lúzer vagyok, hogy mikor pl nyáron találkozgattam ezzel a szüz lánnyal, akkor szinte mindenhol ment a köcsögölés, pl kocsmákban a pultos probált ott jófejkedni a csajnak, aztán mikor látta hogy velem van, akkor ilyen pökhendien csapta le az asztalra a visszajárót amikor hónap végén is 20ezressel fizettem.

Ja meg utcán ledudáltak cigányok többször is, mert a csaj ilyen egzotikus kinézetü volt és azt hitték, hogy cigány.

2017. okt. 28. 16:06
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
91%
A 6/10-es lány elég lenne nekem mondatnál nem olvastam tovább. Már ott egyértelmű volt, hogy mi a probléma veled.
2017. okt. 28. 16:13
 2/27 A kérdező kommentje:

jaj igen, persze, okkkéé, igy van, nyilván senki sem kategorizál és szépségkirálynőnek is lehet lúzer céltalan igénytelen ronda alacsony gyenge pasija.

és a betegesen elhizott, agybeteg, meddő igénytelen nőnek is lehet szép pasija.

nyilván.

down szindrómás vezérigazgató

2017. okt. 28. 16:15
 3/27 anonim ***** válasza:

Mihez képest vonzó?

Áltlaánosítasz.

2017. okt. 28. 16:17
 4/27 anonim ***** válasza:
94%
Én nem vagyok valami vonzó, mégis ez az írás alapján én is ostobának és retardáltnak tartalak.
2017. okt. 28. 16:18
 5/27 anonim ***** válasza:
49%

Nem értem, miért lenne baj, ha egyedül kuncsorogsz? Az a helyzet hogy pörgetni kell a dolgot nagy számok törvénye alapján, ha már az ember nem született Zekk Efronnak.

Nem szabad kedveskedni, jópofizni, nyalizni a szép lányoknak, mert az nagyon nem pálya nekik. MEgköszönik, hogy megismertek és tovább állnak. :D Meg kell találni az arany középutat. Magabiztos, vicces duma, de ne menjen át bunkózásba.

2017. okt. 28. 16:22
 6/27 anonim ***** válasza:
94%

"Én pl érdekes vagyok lányoknak, de azok a lányok csak amolyan maradékok."

Te meg a neked vonzóknak vagy maradék.

2017. okt. 28. 16:24
 7/27 anonim ***** válasza:
Meg már az is kicsit szar, hogy nincs egy haverod, akivel eljárnál. Azért haverral kevésbé gáz csajozni. Több a téma, viccesebb szituációk, szóval jobban elsülhet a dolog.
2017. okt. 28. 16:24
 8/27 A kérdező kommentje:

jó ez nekem sosem volt probléma, de nagy számok alapján menni nem fenntartható

és hidd el kinézik azt, aki egyedül jár próbálkozni és általában sikertelenül

más a helyzet a szép fiukkal akik mindig hazavisznek valakit.

nekik nyugi nem szólnak be a szekuk meg a pénztáros

2017. okt. 28. 16:25
 9/27 A kérdező kommentje:
ja oké, hogy én vagyok a maradék a szép lányoknak, csak akkor nem kell adagolni a hülyeséget, hogy a lányok nem kategorizálják az embert.
2017. okt. 28. 16:26
 10/27 anonim ***** válasza:
89%

Ki mondja, hogy nem kategorizálják? Ki mondja, hogy csak a belső számít? Mert itt olvasom, hogy miért mondják ezt a lányok, de egy lányt sem hallottam soha olyat mondani, hogy "csak a belső számít".

Egyébként ha hiszed, ha nem, az, hogy egyes embereket maradékoknak gondolsz, ott van az arcodon. És ezt az emberek észreveszik.

2017. okt. 28. 16:29
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!