Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, akinek nincs olyan teste mint Brad Pittnek a Trója című filmből, vagy nem olyan Ùriember mint a 007-es ügynök, esetleg nem olyan népszerű mint Toretto a Halálos iramban című filmben, annak miért nem adtok esélyt sem?!
Figyelt kérdés
2017. okt. 27. 21:24
11/16 A kérdező kommentje:
8as egyik sem igaz,hidd el 10es elég sokat....
2017. okt. 28. 01:03
12/16 anonim válasza:
És mi akadályoz meg abban, hogy úriember legyél, adj magadra, a külsődre, a személyiségedre? Ja hogy rinyálni egyszerűbb, mint dolgozni? Akkor így jártál.
13/16 anonim válasza:
Lehet, hogy Sean Connery az életben úriember, nem ismerem, de a Bond karakter maga tenyérbemászó és szexista, nem úriember.
14/16 Sunshinedoll válasza:
Én nem nézek filmeket, totál hülye vagyok a popkultúrához, azt se tudom, miről beszélsz, de az a tippem, hogy nem a külsőd miatt küldenek el.
15/16 anonim válasza:
Miután a párkapcsolatban élő férfiak többsége nem ilyen, gondolom magadtól is rájöttél, hogy a kérdésed így, ebben a formában ostobaság...
16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a valaszokat!😊
2017. okt. 28. 16:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!