Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az manapság, hogy bármilyen nőnek intézett levél, kérdés megválaszolatlan marad?
Én olyanokat kapok, hogy:
":) 31/f"
Most ez...
"magamból kiindulva a nő csak egynek érzi magát az ezerből, ha ilyen üzenetet kap"
Mert egy társkeresőn a nő nem egy az ezerből? Vagy zavar a realitás?
#13:
Egyrészt az igényesen megfogalmazott levelek nagy többsége is sablonos, másrészt ha túl sok van az üzenetekből, akkor akármilyen igényesek is, nem fog mindegyikre válasz érkezni.
Egyszer kaptam egy nagyon erőltetetten jófej levelet. Nem kaptam még ilyet, de a stílusból azonnal levágtam, hogy ez ilyen crtlc ctrlv levél.
Meg is írtam neki, hogy ehelyett az erőlködés helyett beszéljünk inkább x-ról. (Itt megadtam több témát.)
Elkezdte tagadni. Megtaláltam neten a sablont. Akkor meg elkezdte, hogy milyen nehéz neki... de basszus, alapból átveréssel (vki más szavaival) és hazugsággal (hogy ezt letagadta) kezdte az egészet.
De persze én voltam a ringyó.
Nem jó kedves lenni. Nyiss lazán. Pl. Mi vanp ina?
Mi vanp ina?
Amilyen hülye válaszol majd csúnyán, mert annyira hülyep ina, hogy csak a provokációra érzi megszólítottnak magát. Egyébként a sima hogy vagy felett elsiklik a figyelme.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!