Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nem írt vissza de mindig néz....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem írt vissza de mindig néz. Mit kellene tennem?

Figyelt kérdés
Jó tudom, nem interneten kellene ismerkedni, de nekem ez az egyetlen lehetőségem most...Szóval, van egy lány, aki szimpatikus volt nekem, így bekövettem egy közösségi oldalon. Nem szokott mindenkit visszakövetni, de engem egyből visszakövetett. Ezen az oldalon lehet kitenni napi történeteket, és kijelzi, hogy ki nézte meg őket...Ő minden történetemet nézte...Pár képemet kedvelte is. Gondoltam elkezdek egy beszélgetést azzal, hogy válaszolok egy történetére, és ebből elindulhat egy beszélgetés...Még aznap látta, amit írtam, de nem válaszolt. Ennek már pár hete, de ha kiteszek valamit ugyanúgy mindig megnézi...Mit kellene tennem? írjak újra? Vagy nem érdemes próbálkoznom? Nem azért nézeget és követett vissza, mert érdeklem? Előre is köszönöm a válaszokat!
2017. okt. 24. 18:18
 1/5 anonim ***** válasza:

Írj újra. Mit veszíthet?

Amúgy mi ez az oldal? Le vagyok maradva.

2017. okt. 24. 18:55
 2/5 anonim ***** válasza:
*veszíthetsz
2017. okt. 24. 19:52
 3/5 anonim ***** válasza:

Mintha csak a magam sztoriját olvastam volna. :)

Én is volt, hogy kiraktam egy történetet és a srác reagált rá, de ez édeskevésnek éreztem, hogy küldött egy smiley-t. Ebből nem lehet kiindítani egy beszélgetést, ha kezdeményezni akar, akkor konkrétan kezdeményezzen. Ezt, ilyen formában, nem vettem komolyan, úgyhogy nem is válaszoltam.

20/N

2017. nov. 10. 08:32
 4/5 A kérdező kommentje:
Nem smiley-t küldtem...:) Hozzászóltam egy mondattal, amiből kiindulhatott volna egy beszélgetés...
2017. nov. 14. 09:39
 5/5 anonim ***** válasza:

Tényleg írj neki újra, így egyértelművé teszed, hogy érdekled:-)

Legalábbis a válasza ;-)

N

2017. nov. 21. 22:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!