Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak, számotokra kizáró...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, számotokra kizáró ok, ha egy lány elkezd öregedni 25 évesen?

Figyelt kérdés

Gondolok itt ráncokra, amik közelről már jól megfigyelhetők és ősz hajszálakra, ami két festés között néha feltűnik.

Hogyan viszonyulnátok egy ilyen lányhoz?

2017. okt. 22. 14:51
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
En meg dohanyzom es alig iszom vizet, megis maximum 20-nak nezek ki 26 evesen. A hajam is apolt, fenyes, es a ruhataram sem egy oregedo no ruhaibol all... De az oregedes genetika is nagyreszt, anyam is maximum 35-nek nez ki 45 evesen.
2017. okt. 22. 15:58
 12/15 anonim ***** válasza:

Ez total genetika.. Nekem alapbol sötetbarna hajam van, 26 evesen mar elkezdtem öszülni. Baratnöm, aki szöke a mai napig nem, pedig 30 felett van. Talalkoztam nemreg volt osztalytarsammal, 30 evesen total rancos ( szaraz böre van, tinikent nem volt pattanasos). Nekem inkabb zsiros a böröm, 30 felett egyetlen rancom sincs.

Aki ezt nem fogadja el ferfikent, az olyan ertelmi szinten all. Ök meg pl. kopaszodnak, vagy szinten öszülnek. Nem maradunk örökre 16 evesek, ez van.

2017. okt. 22. 16:01
 13/15 anonim ***** válasza:
Ezt így kicsit nehéz elképzelni, de szerintem nem akadály, mert vannak, akiknek nem a külső, hanem inkább a belső számít.
2017. okt. 22. 16:16
 14/15 anonim ***** válasza:
Mily meglepő, az ember születése óta öregszik.
2017. okt. 22. 17:01
 15/15 anonim ***** válasza:
23 évesen 18-nak kinézni azért nem nagy kunszt.
2017. okt. 22. 17:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!