Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőként kérdezem, miért tapasztalható sok lánynál ez a jelenség?
Itt a gyk-n és való életben is rengetegszer találkozom ezzel a jelenséggel, hogy a nők nagy része a velük egymagas, vagy pár cm-rel alacsonyabb pasikhoz úgy állnak hozzá, mintha ők már nem is férfiak lennének, hanem a törpe kasztba sorolják őket.
Az indok az szokott lenni hogy biztonságosabban érzik magukat 20-30 cm-rel magasabb pasik között, és szeretnek rájuk felnézni.
Nos, szerintem ez egy nagyon buta és felszínes gondolkodás. Személy szerint én 175 cm vagyok, barátom 173 cm. És a 180-190 cm-es haverjaimmal ha vagyok egyik közelében sem érzem magam biztonságban, mivel tesze toszák, csak a szájuk nagy, mutatni próbálják a nagy erős és magabiztos férfit, miközben egyáltalán nem azok.
Szemben a 173 cm-es barátommal, akinek tényleg van egy nagyon erős, vezetői, karizmatikus férfias megjelenése, és még a nála magasabb nők is rajta szoktak lógni.
Mellesleg szerintem egy férfira nem a magassága miatt kéne felnézni, hanem a személyiségére és arra amit elért aaz életben ami egyáltalán nincs összefüggésben a magassággal.
Ti mit gondoltok? Nők, ti miért nem gondolkoztok ezen, miért vagytok ennyire buták?
De ha engem az taszít? Ha nem vonz? Vannak olyan pasik, akiknek nem tetszenek az alacsony nők, mégsem kérem számon rajtuk, hogy miért nem kellek nekik.
Pont azért szeretek alacsony lenni, mert lehet tőlem sokkal magasabb pasim. A 183 centis barátnőm nem tudja, milyen tök jó érzés picinek lenni egy nagy pasival. Nekem ez az érzés tetszik. Másnak más.
22: nem értelek. Akkor szerinted az összes magas pasi felszínes? Az igen.
Amúgy a kérdező egyértelműen nem nő. Nekem az exem 165cm magas volt és boldog voltam mellette. Amíg ki nem derült hogy ő is felszínes. Felszedtem 10 kilót....mindegy. Aztán utána voltam 183 cm magassal aki a plusz 10 kilómmal is gyönyörűnek látott. Most nincs senkim. Nem magasság szerint szelektálok, nekem megfelel egy 170 cm magas pasi is, a belső a lényeg. Ha komplexusai vannak a magasság miatt akkor eleve kuka.
169 vagyok.
Van pár 175+-os ismerősöm, akikkel oké, elvagyok, de folyamat úgy viselkednek, hogy ha baj van, nekem kell megvédenem. Nyámnyila, összehúzza magát, riadt tekintet, stb.
A kedvesem ellenben 166 cm, és teljesen biztonságban érzem magam mellette. Előfordult, hogy cigányokkal futottunk össze, ő kihúzta magát, megszorította a kezem és határozottan, nagy léptékkel elmentünk.
A fent említett egyik barát meg hasonló helyzetben ott somfordált mellettem, de inkább mögöttem. Marha jó érzés volt, hogy vagy szarban hagy, vagy 54 kilós nőként én ugorjak a támadónak, mert ő elájul félúton.
28n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!