Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiatlan gondolkodás az hogy a nő ugyanannyit tegyem bele egy kapcsolatba anyagilag mint egy férfi?
Én most pont azt akarom vázolni a kedvesemnek,hogy nyissom magának bank számlát (közösbe vagyunk) mivel én kétszer többet keresek mint Ő,de Ő kétszer többet költ mindenre. Ilyen sampon,olyan hajfesték,új kabát,még több cipő,top,lófaszka,stb...
Szóval ha külön kassza de felesbe az élet, az lenne a korrekt!
Ferfi kent gomdolva kivsit igen
A nok elvegzik a hazi munkat es emelet meg dolgoznak
Es szerintem ha valakivel egyut elunk akkor ott kozosnek kellene lennie mindenek
Pl az en parom soha nem fog anyit leresni mint en
De en nem is varom el tole
Nem férfiatlan gondolkodás, hanem nagyon is reális, de egy kis pontosítást kíván a kérdés.
A közös bankszámlától mindenkit óva intek, sose tennék ilyen csacsiságot. A rezsi és a kaja mindenképpen 50-50%, de legalább a rezsi. Megkérdezett már valaha valakit a gázszámlás, hogy mennyit keres, és mennyit tud szánni a gázszámlára? Ezen túl nőtársaim velem együtt fizetgessék csak a fodrászt, kencéket a saját bankszámlájukról,a fiúk meg a barkácsgépeiket, stb. És igen, a háztartási munkát is meg kell osztani, bár ezt nagyon nehéz lenne 50-50%-ban, de törekedni kell rá. Ez egy jó kapcsolat alapja dióhéjban, napi tüskék nélkül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!