Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nincs autóm, nincs diplomám, nettó 150 ezret keresek, nem vagyok kigyúrt, anyámmal élek, külföldön sosem éltem, nem vagyok bunkó, ellenben nagyon érzelmes, gyakran sírok?
Figyelt kérdés
Most soha nem lesz top modell csajom, mert elviszik a középkorú, vagy külföldi, vagy ott élő, vagy autóval, lakással rendelékező, vagy kigyúrt pasik az összes nőt? Nekem is jár, nem?2017. okt. 21. 19:52
11/18 anonim válasza:
Miért gondolja minden pasi, hogy a nemes részének a mérete határozza meg a férfiasságát.
Egyszer ismeretlen chaten az egyik pasi azért bőgött nekem, mikor megkérdeztem, miért van ki, mert túl nagy neki, és már a harmadik csaj hagyta ott, mert nem fért be.
Szerintem jobb ha kicsi, pláne ha olyan lánnyal találkozol majd akinek szintén.
Tudod ez is olyan, mint a szerszámbolt, ahol bizonyos eszközökhöz csak bizonyos méretű csavarok jók.
Neked is biztos megvan a hozzád való pár. Hehe
12/18 anonim válasza:
Már nem azért, de ez elvileg a felnőtt parkapcsolatok kategória...
14/18 anonim válasza:
Donyeck megyei goldigger simán rád ugrik.
31/f
15/18 anonim válasza:
Nem jár neked semmi. Kötélre azért futja 150.000-ből?
16/18 anonim válasza:
miért járna? egy hozzád hasonló adottságokkal rendelkező nő jár neked
17/18 anonim válasza:
B.szod, kihagytad, hogy "nem vagyok drogos, alkoholista, viszont kedves és megértő vagyok, mégsem kellek azoknak a k...ott nőknek, grrrr!"
Ócska troll vagy, erre még gyúrjál.
18/18 anonim válasza:
Oké, troll vagy, de nem valami okos. Ha picit okosabb lennél, 91ezres nettót írnál. Ennyi ma a minimálbér (oké, tavaly ennyi sem volt, de most ennyi), a legtöbb ember ennyit keres. Szóval a 150 ezred egész jó fizu. Mit sírsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!