Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Milyen eszközök szükségesek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen eszközök szükségesek ahhoz manapság egy srácnak, hogy megszerezzek egy szép lányt?

Figyelt kérdés
20-30 éves kategóriában. Csak mert én képtelen vagyok rá és szerintem lehetetlen.

2017. okt. 19. 17:35
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:

Miért, egy fullos nőt is érdekel a férfi belsője, nem ? Akkor miért vagyok esélytelen ? :(

Egy éve még nem értettem volna egyet a 9es válaszolóval, de lassan én is így látom. Minden magas izmos panelgengszternek bmwvel van gyönyörű barátnője, egy ilyen egyszerű békés lélek mint én pedig csak a visszautasítást kapja.

2017. okt. 19. 18:20
 12/17 anonim ***** válasza:
Nőket már lehetetlen megszerezni.
2017. okt. 19. 18:46
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
9es vagyok irronizáltam, ma már a legszegényebb falu putrisorán is van BMW tulaj!
2017. okt. 19. 19:03
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

Pokélabda!

Szerezd meg hát mind, szerezd meg háááááááát miiiiiiiind!

2017. okt. 19. 19:10
 15/17 anonim ***** válasza:

Kell egy vöröshagyma, azt szorítsd a hónod alá, miközben körbefutod háromszor a bakterházat, utána meg gyújts rá kilencféle macska szőrével kevert dohányra.

Na, érzed már a javulást?

2017. okt. 19. 19:12
 16/17 anonim ***** válasza:

Menj boltba vásárolni,kaját venned amúgy is kell, a visszahúzódó lányok oda járnak, itt tudnál ismerkedni hasonló típusú lánnyal, mint te. Amúgy mi a munkád?

Amúgy a szépség mindenkinek különbözőt jelent.

Ami neked mondjuk tetszik, lehet másnak nem.

Szóval aki ilyeneket irt neked, hogy egy átlag srác ne vágyjon szép lányra, szerintem ne foglalkozz velük.

2017. okt. 19. 19:46
 17/17 anonim ***** válasza:

Nekem ezen a mondaton akadt meg a szemem "Minden magas izmos panelgengszternek bmwvel van gyönyörű barátnője"

Kedves kérdező mi számít neked gyönyörűnek? mert , hogy én átlagosan az olyan fajta férfiakkal akiket te leírtál csak a "kacsaszájúmindenemetkiteszem" nőket látok.

Szóval az egyetlen kérdés itt az, hogy neked ki számít szépnek és amit elvársz a másik féltől azt te is tudod e ugyanúgy nyújtani?

2017. okt. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!