Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen eszközök szükségesek ahhoz manapság egy srácnak, hogy megszerezzek egy szép lányt?
Miért, egy fullos nőt is érdekel a férfi belsője, nem ? Akkor miért vagyok esélytelen ? :(
Egy éve még nem értettem volna egyet a 9es válaszolóval, de lassan én is így látom. Minden magas izmos panelgengszternek bmwvel van gyönyörű barátnője, egy ilyen egyszerű békés lélek mint én pedig csak a visszautasítást kapja.
Pokélabda!
Szerezd meg hát mind, szerezd meg háááááááát miiiiiiiind!
Kell egy vöröshagyma, azt szorítsd a hónod alá, miközben körbefutod háromszor a bakterházat, utána meg gyújts rá kilencféle macska szőrével kevert dohányra.
Na, érzed már a javulást?
Menj boltba vásárolni,kaját venned amúgy is kell, a visszahúzódó lányok oda járnak, itt tudnál ismerkedni hasonló típusú lánnyal, mint te. Amúgy mi a munkád?
Amúgy a szépség mindenkinek különbözőt jelent.
Ami neked mondjuk tetszik, lehet másnak nem.
Szóval aki ilyeneket irt neked, hogy egy átlag srác ne vágyjon szép lányra, szerintem ne foglalkozz velük.
Nekem ezen a mondaton akadt meg a szemem "Minden magas izmos panelgengszternek bmwvel van gyönyörű barátnője"
Kedves kérdező mi számít neked gyönyörűnek? mert , hogy én átlagosan az olyan fajta férfiakkal akiket te leírtál csak a "kacsaszájúmindenemetkiteszem" nőket látok.
Szóval az egyetlen kérdés itt az, hogy neked ki számít szépnek és amit elvársz a másik féltől azt te is tudod e ugyanúgy nyújtani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!