Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy lehet úgy új kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet úgy új kapcsolatot keresni (randizni), mikor a régi párjával még együtt van és szexelnek is, nem abszurd kicsit?

Figyelt kérdés

2017. okt. 19. 10:21
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
0%

az én pasim miért ilyen halál unalmas? bocsi kérdező az offért d nem irhatok ki kérdést ezért itt kérdezem meg.

akárhova megyünk, nem mesélj közben semmit. vagy ha meg kell beszélni vmit akkor csak üvöltözik

2017. okt. 19. 11:05
 12/22 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen csajom.De mivel bombázó volt dugtunk egy jó ideig.Amúgy feleségnek biztos nem kellett volna. :)
2017. okt. 19. 11:29
 13/22 A kérdező kommentje:
Mivel még jóban vannak, közösen döntöttek a különválásban (nem működik a kapcsolatuk). Amíg nem biztos a jövő együtt vannak és így keresnek új párt maguknak.
2017. okt. 19. 11:32
 14/22 anonim ***** válasza:
Egyszerűen, csak szabadidő és partner kell a randihoz.
2017. okt. 19. 11:38
 15/22 anonim ***** válasza:
Sehogy...az nem párkapcsolat lesz.
2017. okt. 19. 13:32
 16/22 anonim ***** válasza:
0%

"Mivel még jóban vannak, közösen döntöttek a különválásban (nem működik a kapcsolatuk). Amíg nem biztos a jövő együtt vannak és így keresnek új párt maguknak."

Ezen mit nem lehet érteni? Teljesen világos magyarázatot adtak. Nekem egyáltalán nem abszurd.

Azt tudjuk, hogy a nőknek a szex inkább jelent párkapcsolati kötődést, amivel ütközik ez a szituáció. De azt is tapasztaljuk, hogy ez nem minden embernél és nem minden helyzetben áll fenn.

Leginkább azoknak lehet ez abszurd, akik nem tudnak békében elválni egy párjuktól sem.

2017. okt. 19. 13:43
 17/22 anonim ***** válasza:
De abszurd, pedig elhiheted nagyon sokan így csinálják! Olyan 70% a a rossz kapcsolatoknak így működik a maradék 30% az akinek van mersze előbb kilépni aztán új partner után nézni!
2017. okt. 19. 13:48
 18/22 anonim ***** válasza:
Majomeffektus. Addig nem engedi el az indát amíg rá nem markolt a másikra.
2017. okt. 19. 14:30
 19/22 A kérdező kommentje:
De te most mégis hogy mennél el a randira, ha egy ilyen lányról van szó?
2017. okt. 19. 19:24
 20/22 anonim ***** válasza:
Én sehogy nem mennék el, megmondanám szakítson aztán jöhet a randi.
2017. okt. 20. 00:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!