Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet úgy új kapcsolatot keresni (randizni), mikor a régi párjával még együtt van és szexelnek is, nem abszurd kicsit?
Figyelt kérdés
2017. okt. 19. 10:21
11/22 anonim válasza:
az én pasim miért ilyen halál unalmas? bocsi kérdező az offért d nem irhatok ki kérdést ezért itt kérdezem meg.
akárhova megyünk, nem mesélj közben semmit. vagy ha meg kell beszélni vmit akkor csak üvöltözik
12/22 anonim válasza:
Nekem volt ilyen csajom.De mivel bombázó volt dugtunk egy jó ideig.Amúgy feleségnek biztos nem kellett volna. :)
13/22 A kérdező kommentje:
Mivel még jóban vannak, közösen döntöttek a különválásban (nem működik a kapcsolatuk). Amíg nem biztos a jövő együtt vannak és így keresnek új párt maguknak.
2017. okt. 19. 11:32
14/22 anonim válasza:
Egyszerűen, csak szabadidő és partner kell a randihoz.
15/22 anonim válasza:
Sehogy...az nem párkapcsolat lesz.
16/22 anonim válasza:
"Mivel még jóban vannak, közösen döntöttek a különválásban (nem működik a kapcsolatuk). Amíg nem biztos a jövő együtt vannak és így keresnek új párt maguknak."
Ezen mit nem lehet érteni? Teljesen világos magyarázatot adtak. Nekem egyáltalán nem abszurd.
Azt tudjuk, hogy a nőknek a szex inkább jelent párkapcsolati kötődést, amivel ütközik ez a szituáció. De azt is tapasztaljuk, hogy ez nem minden embernél és nem minden helyzetben áll fenn.
Leginkább azoknak lehet ez abszurd, akik nem tudnak békében elválni egy párjuktól sem.
17/22 anonim válasza:
De abszurd, pedig elhiheted nagyon sokan így csinálják! Olyan 70% a a rossz kapcsolatoknak így működik a maradék 30% az akinek van mersze előbb kilépni aztán új partner után nézni!
18/22 anonim válasza:
Majomeffektus. Addig nem engedi el az indát amíg rá nem markolt a másikra.
19/22 A kérdező kommentje:
De te most mégis hogy mennél el a randira, ha egy ilyen lányról van szó?
2017. okt. 19. 19:24
20/22 anonim válasza:
Én sehogy nem mennék el, megmondanám szakítson aztán jöhet a randi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!