Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A jóképű férfiaknak miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A jóképű férfiaknak miért néznek el mindent a nők?

Figyelt kérdés

Biztos mások is észrevették már ezt a jelenséget. Ha egy átlagos vagy az alatti férfi megnéz egy nőt az utcán, akkor az perverz állat, ha egy jóképű teszi ezt, akkor "hű, tök szexi, végre egy pasi, aki meri vállalni a férfiasságát".

Ha egy átlagos vagy az alatti férfi megszólít egy nőt az utcán, akkor "egy lúzer, aki totális képzavarban él, ha azt hiszi, hogy egy nő akár csak bottal is megpiszkálja". Ha ugyanezt a jóképű amorózó teszi, akkor "végre egy igazi, tökös, bátor férfi, aki mer lépni, ha tetszik neki egy nő".

Ha egy átlagos vagy az alatti férfi véletlenül hozzáér egy nőhöz pl. tömegközelekedésen, boltban, stb., akkor "fúj, takarodjon már innen, mit képzel, vigye innen a retkes kezét". Ha egy jóképű férfi ér hozzá ugyanígy véletlenül, akkor "hihihi, jaj, tökre zavarba jöttem az érintésétől, totál belebizseregtem".

Ha egy átlagos vagy az alatti férfi egy nem túl szalonképes jelzővel illeti a nőt, akkor "büdös bunkó, egy igazi tajparaszt". Ha egy jóképű férfi teszi ezt, akkor meg az van, hogy "hű, végre egy őszinte, ami a szívén, az a száján-típusú férfi. Megvadulok tőle..."

És még lehetne sorolni. Miért van ez szerintetek? A jóképűség önmagában tényleg ekkora előnyökkel járna? Egy jóképű pasitól a "rossz" igazából jó?

2017. okt. 18. 19:05
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

A külső és a belső is fontos, de hogy milyen arányban az egyénenként változó. Nekem a belső fontosabb és egyáltalán nem nézek el mindent egy jóképű pasinak, sőt, egyetlen pasinak sem. Ha egy férfi udvarias velem, az pontosan egyformán esik jól az átlagostól vagy a jóképűtől.

Viszont az igaz, hogy ha tetszik valaki, akkor kivételesen tudok örülni annak ha megnéz, ha közömbös az illető akkor meg zavar. De ez ugyanígy van a férfiaknál is: ha egy csinos nő érdeklődik utánuk, akkor felvillanyozódnak, ha egy dagi, csúnyácska csaj, akkor meg legyintenek és nem érdekli. Felesleges a nőkre kiélezni ezt a helyzetet....

2017. okt. 18. 21:06
 12/20 anonim ***** válasza:
legyen a pasi magas, jóképű, nagyfarkú a többi nem számít
2017. okt. 18. 22:48
 13/20 anonim ***** válasza:

1. Ha valaki megnéz (beszólogatás meg cüccögés nélkül), az imponál, akárhogy néz ki. Bár tudományosan igazolt, hogy vannak úgymond referenciaszemélyek, akiknek a véleménye jobban számít. Ilyen a másik nemben az, akit vonzónak tartunk.

2. Ha valaki megszólít, egyrészt örülök, hogy vette a bátorságot, mert kevesen szoktak ilyesmit, másrészt kicsit bizalmatlan vagyok, mivel nem tűnök ki a tömegből is furán érzem magam, hogy "miért pont én" és "vajon hanyadik vagyok ma".

3. Nem vált ki belőlem undort, ha olyan ér hozzám véletlen, aki nem tetszik, de azért ne legyünk álszentek, az érintésnek a két nem között, ha szándékos, van egy enyhe szexuális üzenete legalább. Akihez nem vonzódsz szexuálisan, attól nem esik jól. Kész, pont.

4. Már mondtam, referenciaszemély és nem referenciaszemély. De ha modortalan, akkor is felképelem, ha külsőre tetszik. Bár lehet, én kivételes nő vagyok ebből a szempontból, tökéletesen külön tudom választani a külsőt a belsőtől. Ha valaki szórakozik és tiszteletlenkedik velem, akkor is kap egy velős fejmosást, vagy egy hatalmas pofont, ha jól néz ki. Számtalan randit végigültem már bunkókkal, kinőttem abból, hogy a két szép szeme miatt megengedjek valakinek akármit.

A jóképűekben általában az a vonzó (azon kívül, hogy tetszenek), hogy tudják magukról és magabiztosak, leszarják, hogy te mit gondolsz róluk. Ez nem jelentené önmagában azt, hogy tiszteletlenek, ha van egy olyan értékrendjük is mellé. Ezzel szemben aki nem jóképű, az általában olyan esetlenül és természetellenesen képes játszani a szexi srácot (nem a külseje, hanem az önbizalomhiánya miatt), hogy egyszerűen erőltetett lesz, cringe, és inkább para, amit művel. És ez a szerepidegenség taszító. Amíg nincs mögötte valós önbizalom, addig nagyon ormótlan tud lenni, mikor valaki próbálja játszani a menő csávót... De ez csak az én véleményem. Ja, és az ilyenek szoktak látványosan benyalni egy nőnek. Egy valamire való férfi nem tesz ilyet, nem vált át független férfiból alárendeltté. Nem bunkó, de nem törődik azzal, ha neked nem tetszik a stílusa, vagy az, hogy esetleg megnéz, mert van kellő önismerete és önbizalma, és el tudja dönteni, hogy mi a gáz és mi az illő az esetek többségében. Nem parázik azon, hogy te minek titulálod, mert nincs szüksége az elismerésedre. Ez lenne a normális.

2017. okt. 19. 00:21
 14/20 anonim ***** válasza:
A külsőhöz meg nagyon is tudunk vonzódni, de a belsőn múlik, hogy ez a vonzalom fennmarad, vagy ripityára törik. Amíg nem ismerem a belsőt, nem tudok nem bizalmatlankodni. Ha ismerem a belsőt, akkor meg lehet, hogy találok benne olyasvalamit, ami az addig szépen épülő képet keresztbehúzza egy az egyben.
2017. okt. 19. 00:28
 15/20 anonim ***** válasza:

"A külsőhöz meg nagyon is tudunk vonzódni, de a belsőn múlik, hogy ez a vonzalom fennmarad, vagy ripityára törik. Amíg nem ismerem a belsőt, nem tudok nem bizalmatlankodni. Ha ismerem a belsőt, akkor meg lehet, hogy találok benne olyasvalamit, ami az addig szépen épülő képet keresztbehúzza egy az egyben."

de ha nem jön be a delikvens, akkor mindegy milyen a belsője, max haver lesz.

2017. okt. 19. 11:28
 16/20 anonim ***** válasza:

"De ha modortalan, akkor is felképelem, ha külsőre tetszik"

Ez eléggé erőszaknak hangzik.

2017. okt. 19. 12:21
 17/20 anonim ***** válasza:

# 12

Kár, hogy bottal nem piszkálnánk téged az ilyen férfiak :D

2017. okt. 19. 21:44
 18/20 anonim ***** válasza:
66%
Utolsó, kár, hogy a 12-es válaszoló pasi, aki meg van róla győződve,hogy a nőknek csak ennyi kell. Nyilván azért mert őt is csak a külsőségek érdeklik.
2017. okt. 20. 05:55
 19/20 anonim ***** válasza:
54%

"A jóképűekben általában az a vonzó (azon kívül, hogy tetszenek), hogy tudják magukról és magabiztosak"

mert öntitek beléjük az önbizalmat

2017. okt. 20. 07:41
 20/20 anonim ***** válasza:

Kérdező gondolom 10-12 éves a szárnycsapásokat próbálgató fiú lehetsz, aki most rácsodálkozott az élet alapvető dolgaira.

Nincs is ezzel semmi gond, fel a fejjel, pár év és kiismered a világot :)

2017. okt. 20. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!