Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mekkora az esély erre, hogy újra összefutok vele? (bővebben lent)
Pécsre fogok majd költözni és az érdekel, hogy ha egy szórakozóhelyen bepróbálkozok egy lánynál és tegyük fel, hogy beégek mennyi az esély, hogy napok múlva szembe jön velem az utcán?
Csak mert Pestről költözök oda egy időre és parázok, hogy olyan kicsi a város, hogy ilyen problémáim lesznek.
Szerintem nem baj, ha találkoztok még egyszer.
Volt olyan hogy lepatintott a lány és legközelebb ő köszönt oda mivel látta a kitartásomat és a lazaságomat hogy nem vagyok paragép így eljezdtünk flörtölni és összejöttünk plusz a haverom a barátnőjével.
Azért Pécs nem olyan kis város szerintem:) Ha 10-20 ezer fős városba mennél az már kemény dió lenne. De 140 ezres azért nem vészes.
Az esély..mindig megvan. De szerintem csajozz és ne foglalkozz azzal, hogy mi az esélye, hogy újra összefutsz vele.
Pécsen már NINCS szórakozóhely kb. semmi.
Kihalt városka lett jópár éve :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!