Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van értelme egyáltalán keresgélnem?
Akár ha nálam kezdeményez egy férfi, akár ha én kezdeményezem valakinél, mindig ugyanaz a vége: vagy csak szexre kellenék, vagy közlik, hogy nem éreznek irántam semmit, vagy csak szó nélkül összejönnek mással. Esetleg ezek kombinációi. Van valami értelme így tovább próbálkoznom a párkereséssel?
Állítólag se a külsőmmel, se a belsőmmel nincs baj, legalábbis akárkitől kérdeztem, azt mondta minden teljesen rendben van, csak nem kellek. Valószínűleg csak engem nem lehet szeretni, erre jutottam. Miután pedig soha senki nem mond semmit, hogy min kéne változtatnom, így nem tudom min kellene. Mindenki csak azt mondja, hogy majd jön valaki, de miután gyakorlatilag 10 év alatt ez nem történt meg soha, én ebben nem hiszek.
Két eset lehetséges:
1. nagyon válogatós vagy, és csak a legjobb képű férfiakkal állsz szóba,
2. elviselhetetlen a természeted, és csak azért mondják, hogy nincs baj veled, mert nem akarnak megbántani.
Nehéz így látatlanban mit tanácsolni. Úgyhogy csak találgatok,ki tudja melyik illik rád, egyáltalán igaz lehet-e bármelyik is.
1. túl tapadós vagy
2. hamar ágyba bújsz, elveszik a varázsod, beraknak a kúrós kategóriába
3. nem lehet veled miről beszélgetni
4. túl szomorú vagy, mindig csak panaszkodsz
5. mindig ismétled ezt a rossz élményt, de miért jó ez neked? mit kell ebből megtanulnod?
Szerintem lazítsd, ne akarj ismerkedni, engedd el ezt a görcsös akarást és jönni fog a szerelem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!