Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szoktak a szép nők örülni az ilyen típusú bókoknak, hogy "nagyon szép vagy, simán modellkedhetnél, vagy indulhatnál szépségversenyen"?
Figyelt kérdés
Úgy vettem észre, hogy ez a célszemélynek ilyenkor rosszul jön le. Azért lehet, mert a modellkedésnek mára ilyen negatív felhangja lett? Összefüggésbe hozzák a semmittevéssel, a hoszteszkedéssel, a dubajozással, stb., és ez az, ami derogál neki? A szépségversenyek kapcsán pedig a bután, megjátszottan mosolygó lányok képe az, amit nem éreznek magukénak? Úgy érzik, ennél többre hivatottak, ezért nem örülnek az ilyen bókoknak?
Mit gondoltok erről, ez lehet a dolog mögött? A hölgyeket is kérdezem: ti örülnétek, ha így bókolna nektek egy szimpatikus pasi? És ti, férfiak, mondtatok már ilyet lányoknak? Mi volt a reakció?
2017. okt. 14. 09:07
21/21 anonim válasza:
Mert ha olyasmit dicsérsz meg, ami csak rám igaz (érdeklődési körömmel kapcsolatos, pl. milyen ügyesne csináltam ezt vagy azt),akkor olyasmit dicsérsz meg,amiből tudom, hogy oda is figyeltél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!