Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nem szoktak a szép nők...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szoktak a szép nők örülni az ilyen típusú bókoknak, hogy "nagyon szép vagy, simán modellkedhetnél, vagy indulhatnál szépségversenyen"?

Figyelt kérdés

Úgy vettem észre, hogy ez a célszemélynek ilyenkor rosszul jön le. Azért lehet, mert a modellkedésnek mára ilyen negatív felhangja lett? Összefüggésbe hozzák a semmittevéssel, a hoszteszkedéssel, a dubajozással, stb., és ez az, ami derogál neki? A szépségversenyek kapcsán pedig a bután, megjátszottan mosolygó lányok képe az, amit nem éreznek magukénak? Úgy érzik, ennél többre hivatottak, ezért nem örülnek az ilyen bókoknak?

Mit gondoltok erről, ez lehet a dolog mögött? A hölgyeket is kérdezem: ti örülnétek, ha így bókolna nektek egy szimpatikus pasi? És ti, férfiak, mondtatok már ilyet lányoknak? Mi volt a reakció?

2017. okt. 14. 09:07
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Mert ha olyasmit dicsérsz meg, ami csak rám igaz (érdeklődési körömmel kapcsolatos, pl. milyen ügyesne csináltam ezt vagy azt),akkor olyasmit dicsérsz meg,amiből tudom, hogy oda is figyeltél.
2018. szept. 17. 23:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!