Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha egy nő egy félénkebb,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha egy nő egy félénkebb, teszetoszább pasit visszautasít azzal, hogy "én a határozott férfiakat szeretem", akkor arra utal, hogy annak a pasinak lett volna esélye, ha határozottabban lép fel?

Figyelt kérdés
Ez tényleg ennyire pofonegyszerű lenne? Ilyen egyszerűen működnek a nők, a férfias fellépés hozza meg a sikert? Egy férfinak elég pusztán csak erre rágyúrni, és meglehet a nő?

2017. okt. 14. 08:19
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
83%
De mibe szeretne bele? Egy idegennek ha taszító a nyomiság, nem fog jófejségből ingyen pszichológus lenni.
2017. okt. 14. 10:24
 12/16 anonim ***** válasza:
16%

Azért nem mindegy hogy nézel ki, milyen ember vagy, stb.

De ha határozott pasas vagy, sokkal több nőt megkapsz uyganolyan külsővel.

De megírhatná már egy lány is, hogy működik ez, mert itt csak paik osztják egymásnak az észt:)

2017. okt. 14. 10:43
 13/16 anonim ***** válasza:
95%

"Csak hogy ha valaki igazán szeret, akkor támogat lelkileg, nem pedig eldob helyette."

Persze, ez abszolút így van. 10 év házasság után. De az első randi előtt, hol van még a szerelem? Ha már együtt vagyok a párommal, erős köztünk a kapocs, szeretjük egymást, akkor természetesen támogatjuk egymást, ha a másik hullámvölgybe kerül. Erről szól egy kapcsolat! De nehogy már az én dolgom legyen istápolni egy vadidegent, akinek véletlen épp megtetszettem.

Az itt írogató pasiknak meg csak annyit, hogy a határozatlanság és a bunkóság között azért szerencsére vannak átmenetek. Én pl csak simán barátkozni sem szeretek határozatlan, "teszetosza" ha így tetszik, emberekkel (értsd lányokkal sem). Egy idő után baromi idegőrlő tud lenni, hogy ha valakinek soha nincs saját véleménye, folyton csak a saját gondolataidat hallod vissza, meg mindig noszogatni kell.

2017. okt. 14. 11:05
 14/16 anonim ***** válasza:
0%
Te hülye vagy! Látszik hogy még nem volt több tucat nőd! Ez csak kifogás! Ha nem vagy teszetosza akkor más a baj veled. Egy nőnek nagyon sok minden kell! Nem olyan mint a pasik, hogy elég egy gyönyörű szempár és már szeretjük őket testestül-lelkestül!
2017. okt. 14. 11:22
 15/16 anonim ***** válasza:
86%
Nem. A ferfias fellepes (ami igen, tavol all a bunkosagtol, nem csak vegletek vannak) csak egy belepo, utana kezdodik az ismerkedes a randikon. Es en sem vagyok pszichologus, patyolgassa az ilyen tutyimutyi embereket az anyja vagy a haverjai. Manko sem kell. Megvan a sajat eletem es a sajat gondjaim amikkel en foglalkozom, nincs energiam idegenek gondjaival is foglalkozni.
2017. okt. 14. 11:32
 16/16 anonim ***** válasza:
"Csak hogy ha valaki igazán szeret, akkor támogat lelkileg, nem pedig eldob helyette" - Igen, ha már a párom, és éppen rosszabb időszaka van valamiért, DE NEM ISMERKEDÉSKOR!
2017. okt. 14. 21:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!