Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy nő egy félénkebb, teszetoszább pasit visszautasít azzal, hogy "én a határozott férfiakat szeretem", akkor arra utal, hogy annak a pasinak lett volna esélye, ha határozottabban lép fel?
Azért nem mindegy hogy nézel ki, milyen ember vagy, stb.
De ha határozott pasas vagy, sokkal több nőt megkapsz uyganolyan külsővel.
De megírhatná már egy lány is, hogy működik ez, mert itt csak paik osztják egymásnak az észt:)
"Csak hogy ha valaki igazán szeret, akkor támogat lelkileg, nem pedig eldob helyette."
Persze, ez abszolút így van. 10 év házasság után. De az első randi előtt, hol van még a szerelem? Ha már együtt vagyok a párommal, erős köztünk a kapocs, szeretjük egymást, akkor természetesen támogatjuk egymást, ha a másik hullámvölgybe kerül. Erről szól egy kapcsolat! De nehogy már az én dolgom legyen istápolni egy vadidegent, akinek véletlen épp megtetszettem.
Az itt írogató pasiknak meg csak annyit, hogy a határozatlanság és a bunkóság között azért szerencsére vannak átmenetek. Én pl csak simán barátkozni sem szeretek határozatlan, "teszetosza" ha így tetszik, emberekkel (értsd lányokkal sem). Egy idő után baromi idegőrlő tud lenni, hogy ha valakinek soha nincs saját véleménye, folyton csak a saját gondolataidat hallod vissza, meg mindig noszogatni kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!