Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha mindig jó pasik kezdeményez...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha mindig jó pasik kezdeményeznek nálam, mégsincs kapcsolatom, az azért van, mert túl magasra teszem a mércét?

Figyelt kérdés
Egyik válaszolót idézem: ha egy nőnek nincs kapcsolata, az csakis azért lehet, mert túl nagyok az elvárásai. De, ha engem mindig jó pasik találnak be, akkor csak jól nézhetek ki, nem? Jó pasi alatt azt értem, hogy helyes, jó testű, és egzisztenciálisan is jó helyzetű, vagy ebből a háromból legalább 2 mindig megvan. Rólam azt kell tudni, hogy külsőt nézve jó alakom van, arcom is szép, bár oldalról görbe az orrom, szóval nem tökéletes. Ápolt vagyok, igényes, tanult, van humorérzékem...mégsincs most kapcsolatom, bár egyelőre nemis szeretnék :D Most akkor, ha mindig ilyen pasik hívnak randira, akkor nem arról lehet szó, hogy túl magasra teszem a lécet, vagy igen?

2017. okt. 13. 12:34
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Küldesz egy képet magadról ? :D
2017. okt. 13. 15:25
 22/28 anonim ***** válasza:
90%

14. 15. vagyok

Nem bántani akartalak de olyasd már végig a kérdésed úgy mintha más irta volna.

1.

"Jó pasi alatt azt értem, hogy helyes, jó testű, és egzisztenciálisan is jó helyzetű,"

Az mindegy hogy milyen a természtete, mennyire kedves, figyelmes, türelmes?

2.

Mindig jó pasik kezdeményeznek nálam.

A kevésbé jók nem is kezdeményeznek? Miért?

3.

jó alakom van, arcom is szép, ápolt vagyok, igényes, tanult, van humorérzékem

Ez mi ha nem önimádat?

Tudod van egy hölgy munkatársam, átlagosnál jóval gyengébb külsőre a belsőről ne is beszéljünk. Úgy viselkedik, illetve jár-kel mintha a Ms World lenne. Az mondta hogy neki azért nincs pasija mert a férfiak nem szeretik a túl okos nőket és visszariadnak ha valaki nagyon szép.

Sajnos a kérdés kapcsán ő jutott eszembe.

Ja és ha kell kiállok névvel is eléd ha irsz privátba. Vagy találkozhatunk is bár kétlem hogy erre lenne kereslet a jelenlegi helyzetben.

2017. okt. 13. 15:26
 23/28 anonim ***** válasza:
Gyerekes vagy.
2017. okt. 13. 15:33
 24/28 anonim ***** válasza:

azért nincs kapcsolatod mert elhatároztad, hogy nem akarsz...

"mégsincs most kapcsolatom, bár egyelőre nemis szeretnék"

és ez ha határozott vagy mindent felülír a háttérben

2017. okt. 13. 15:40
 25/28 A kérdező kommentje:
#22 ja, valószínűleg azért mindig jó pasik ismerkednek velem, mert olyan csúnya vagyok. Igazad van, tök logikus...nem ártana előbb normálisan elolvasnod a kérdést, úgy, hogy azt értelmezed, ami ott van, nem pedig szándékosan félreértelmezel benne mindent, csak hogy kötözködhess.
2017. okt. 13. 16:32
 26/28 anonim ***** válasza:
Akkor lehet magasra teszed a mércét és nagyon válogatós vagy! Megismerkedhetnénk és beszélgethetnénk privátban?
2017. okt. 14. 07:56
 27/28 anonim válasza:
Mi az értelme ennek a kérdésnek? Kezdeményeznek nálad jó pasik. Te is jól nézel ki. Nyilván azért kezdeményeznek és hívnak el randira mert kapcsolatot akarnak tőled. De te nem akarsz velük járni. Vajon miért nincs kapcsolatod akkor? Vagy mert a pasik nem az eseteid, vagy tényleg nem is akarsz járni senkivel. De más oka is lehet. Minden embernek más a helyzete, nem lehet így megmondani, hogy miért nincs kapcsolatod. Nem lehet az összes nőre ráhúzni azt, hogy túl nagyok az elvárásai, mindenkinek meglehet a saját oka. Ez olyan mintha azt mondanám, hogy fáj a fülem, miért fáj? Megválaszolhatatlan kérdés. Amúgy érdekelne, hogy milyen lehet neked a külsőre jó pasi, ha nem gond valami hasonlót tudnál linkelni?
2017. okt. 14. 11:38
 28/28 anonim ***** válasza:

".nem ártana előbb normálisan elolvasnod a kérdést, úgy, hogy azt értelmezed, ami ott van,"

Szerintem meg neked nem ártana elolvasni, amit 22-es írt, babám! És főleg értelmezni, mert egy büdös szó sem esett a válaszában a külsődről. Mindenesetre az látszik, hogy rettenetesen el vagy szállva magadtól, és mindent a külsőddel akarsz összefüggésbe hozni.

2017. okt. 14. 15:39
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!