Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha mindig jó pasik kezdeményeznek nálam, mégsincs kapcsolatom, az azért van, mert túl magasra teszem a mércét?
14. 15. vagyok
Nem bántani akartalak de olyasd már végig a kérdésed úgy mintha más irta volna.
1.
"Jó pasi alatt azt értem, hogy helyes, jó testű, és egzisztenciálisan is jó helyzetű,"
Az mindegy hogy milyen a természtete, mennyire kedves, figyelmes, türelmes?
2.
Mindig jó pasik kezdeményeznek nálam.
A kevésbé jók nem is kezdeményeznek? Miért?
3.
jó alakom van, arcom is szép, ápolt vagyok, igényes, tanult, van humorérzékem
Ez mi ha nem önimádat?
Tudod van egy hölgy munkatársam, átlagosnál jóval gyengébb külsőre a belsőről ne is beszéljünk. Úgy viselkedik, illetve jár-kel mintha a Ms World lenne. Az mondta hogy neki azért nincs pasija mert a férfiak nem szeretik a túl okos nőket és visszariadnak ha valaki nagyon szép.
Sajnos a kérdés kapcsán ő jutott eszembe.
Ja és ha kell kiállok névvel is eléd ha irsz privátba. Vagy találkozhatunk is bár kétlem hogy erre lenne kereslet a jelenlegi helyzetben.
azért nincs kapcsolatod mert elhatároztad, hogy nem akarsz...
"mégsincs most kapcsolatom, bár egyelőre nemis szeretnék"
és ez ha határozott vagy mindent felülír a háttérben
".nem ártana előbb normálisan elolvasnod a kérdést, úgy, hogy azt értelmezed, ami ott van,"
Szerintem meg neked nem ártana elolvasni, amit 22-es írt, babám! És főleg értelmezni, mert egy büdös szó sem esett a válaszában a külsődről. Mindenesetre az látszik, hogy rettenetesen el vagy szállva magadtól, és mindent a külsőddel akarsz összefüggésbe hozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!