Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szeretik a nők a "macskás" férfiakat?
Imádom a macskákat, van is kettő, ölelgetem, puszilgatom őket.
Sosem volt még barátnőm.
Van esélyem a csajoknál?
24/F
Én nem szeretem őket, meg nem is akarnék olyan pasit, akinek macskája van vagy szeretne a későbbiekben. Undor fog el, ha látom őket mosakodni, meg az se tetszik, hogy kb. az összes létező helyre fel tudnak mászni vagy ugrani.
23N
Én is imádom őket,de ha szingli lennék azt mondom,írj nyugodtan.Így nem.
Nálam a macskabxziság csak előny,szóval simán van,akinél van esélyed.
Hogy nézel ki?
Imádom a cicukat és nagyon kevés fiú van ezzel ugyanígy. Nálam mindenképp előny^^
😺😺
Amíg nekem nem kell a macskával lógnom és van màs témája a házi kedvenceken kívül, addig oké. Ha neki ez a mániája, ám legyen. De ne várja el hogy engem is érdekeljen a téma, ahogy én sem várom el hogy az én összes (neki közömbös) hobbym iránt érdeklődjön.
19/L
Vajon miért van az, hogy míg a kutyákat általánosan elfogadott hogy imádják, addig a macskáknál sokkal jobban megoszlanak az emberek?
Nekem az a tapasztalatom, hogy attól függ a macskakedvelő férfi megítélése, hogy a nő hogy áll hozzá.
Minden férfi megítélése azon múlik, hogy a nő hogy áll hozzá.
Mellesleg a (macskás, kutyás, gyereket egyedül nevelő, egyéb) nők megítélése meg azon múlik, hogy a férfi hogyan áll hozzá.
Én is úgy vagyok a kérdéssel, hogy most merjem-e mondani férfi létemre, hogy van cicám vagy nem, ha ismerkedek?! De jobb az őszinteség, szerintem. :) Max ha szóba hozzák, akkor mondod. :)
Sosem voltam nagy macskarajongó, de a cicámat (nőstény) én mentettem meg anno (7 éve nyáron, anyja otthagyta) és el lett ajándékozva egy kislánynak csak a 3 bátyja szétszadizta (ha nem megyek el megnézni, hogy minden ok, lehet már nem él) meg beteg lett. Szóval elhoztuk, meggyógyult és rajtam ragadt x) De nem bánom így utólag :)
Meg ugye nője válogatja, ez tény. :) Exem különösen macskab*zi volt, csak sajnáltam mert az enyém eléggé antiszoc és csak nekem dorombol :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!