Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha szerelmes vagyok egy férfiba, de a szex nem jó vele, akkor mi várható?
Vagy esetleg lehet vele kommunikálni mit hogyan csináljon, hogyan jó neked és ezt fejleszteni. Ha kellőképpen elengedi magát, idővel átálltok egymás hullámhosszára és jobb lesz.
Persze csak, ha fekszel némán mint egy fa és várod a csodát akkor úgy valóban nehéz.
Kérdés hogy mióta vagytok együtt, hányszor szexeltetek stb...
Tapasztalatom szerint van hogy össze kell szokni egy párnak szex terén.
Kíváncsiságból: pontosan hol hibádzik az illető? "Csak" ott, hogy nem képes keményebben dugni?
Hogy próbáltál vele erről pontosan kommunikálni?
Az én párom belejött a keménybe is. ;)
Ugyanez volt a problémánk de nekem rohadt izgató volt hogy lassan meg gyengédén csinálta mert ezzel is csak az agyamat húzta még ha nem is szándékosan. Igazából elképzelni nem tudom hogy lehet nem élvezni bármit amit a szerelmed csinál. Én attól beindultam hogy megcsókolt vagy rámnézett vagy megfogta a combom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!