Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Érdeklem vagy csak egotunning?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem vagy csak egotunning?

Figyelt kérdés

Megismertem egy nőt (26 éves) a neten. Pár napja leveleztünk, jókat beszéltünk viberen. Már randira hívtam, de a hétvége nem volt neki jó, mert elutazott. Szombaton is váltottunk pár normális, érdeklődő üzenetet, de azóta semmi. Vasárnap kora délután írtam neki. Láttam, hogy elolvasta, de semmi válasz.

Szerintetek ez ennyi volt vagy még próbálkozzam ma egy újabb üzenettel vagy várjak 1-2 napot?

27F

2017. okt. 9. 11:12
 1/7 anonim ***** válasza:

Csak egotunning.

Az a nő, akit ha randira hívsz, de mindenféle indokkal lemondja, az nem szeretne személyesen ismerkedni, csak szórakozgatni, levelezgetni.

Ha valóban szeretne, akkor még ha el is kellett utaznia, ajánlott volna másik időpontot. Ezt, nem tette és nem is reagál...

(Nyilván, ezt, csak magamból kiindulva írtam.)

Én, a helyedben, hagynám a fenébe.

2017. okt. 9. 11:17
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Ez valószínűleg az elutasítás gerinctelenebbik módja.
2017. okt. 9. 11:30
 3/7 anonim ***** válasza:
Tuti van neki valakije.
2017. okt. 9. 11:41
 4/7 anonim ***** válasza:

Nem bántás, de az az ember aki nem érdeklődik a másik iránt, az nem is akar semmit.

Értemén, hogy net meg nincs non-verbális kommunikáció és úgy nehéz az érdeklődést fenntartani, de ha az alap motiváció, a kíváncsiság is hiányos, akkor felesleges erőltetni.

Az a baj, hogy ez a netes társkeresés olyan mint az álláskeresés. Elküldesz 100-150 levelet mire találsz egy olyan helyet ahova pont te kellesz és neked is jó a hely.

2017. okt. 9. 11:51
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy halom önbizalom hiányos nő van aki a neten tuningolja az egóját és nem is akar senkivel találkozni. Ismerkedj inkább élőben.
2017. okt. 9. 11:55
 6/7 anonim ***** válasza:
Én azért megkérdezném mi a pálya. Ha nem ír semmit, akkor lapozz!
2017. okt. 9. 16:25
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm, ment a zöld kéz mindenkinek.
2017. okt. 12. 11:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!