Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon furcsa dolog lenne hogy ismerkedésnél pont azokra vagyok büszke amit mások szégyellnek?

Figyelt kérdés

Pl. 32 évesen szüleimmel lakok és ez számomra büszkeség mert úgy érzem ezáltal jobb ember vagyok és családcentrikus mert szeretem szüleimet.

Illetve pici a péniszem de úgy gondolom ez is jobb mert játékosabb így. Valamint keveset keresek nagyon de ez jó mert legalább hivatásomnak élek

2017. okt. 9. 07:18
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
53%
Troll kérdés, és mindenki beszopta. :D
2017. okt. 9. 11:33
 32/34 anonim ***** válasza:
irhatsz privit is, érdekelne mi a hivatásod :O
2017. okt. 9. 14:33
 33/34 anonim ***** válasza:
Ja, hogy én vagyok felszínes? :D akkor sok sikert kívánok Neked :)
2017. okt. 9. 16:02
 34/34 anonim ***** válasza:

Nekem nem kéne ilyen "férfi".

Ez nem családcentrikusság - jó magadat hitegetni meg becsapni? - hanem szimpla életképtelenség.

Ha összejövünk, akkor lesz az, hogy minden az én nyakamba szakad, mert te még soha életedben nem vittél önállóan egy háztartást és fogalmad sincs, mivel jár - anyucinak néha segíteni NEM ugyanaz, mint EGYEDÜL csinálni ugyanazt.

És most mondhatod, hogy dehogynem, csinálok ezt-azt, stb., de az akkor is teljesen más.

A kispénisz nem izgat, ha funkcionál, a töketlenséged annál inkább.

2017. okt. 10. 11:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!