Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A emberek miért választanak ocsmány párt maguknak (~95%-ban)?
Nem a celebekre, vagy a lecsúszott emberekre gondolok, hanem az átlagemberekre.
Azt látom, hogy szembe jön velem 1-1 pár, és tuti, hogy vagy a nő, vagy a férfi ronda (ha nem is ronda, de minimum "valami nagyon nem oké"). De nem ám "sok" ilyen eset van, hanem egyenesen majdnem mind.
Saját tapasztalat dettó...
Ami aggaszt, hogy a nem-szép hapsijaimmal (3 volt eddig) működött minden (kommunikáció, szex, ízlés - kivéve, hogy ugye egy csúnyácska ember mellett hamar meglátod az összes többi szépet - NEM megcsalásra gondolok, csak látásra!), míg a jól kinéző párjaim (3 volt) szakítottak velem 2 hónap után, és csúnyább nőkkel jöttek össze (bocs, az egyiknek most szép a nője, bár azzal a pasival én szakítottam anno, és sok hónap után).
De nem én vagyok az egyetlen, aki így látja. Más emberekkel is beszélgettem már (persze a pasijaim említése nélkül), és ők is mind ezt látták - férfiak és nők egyaránt. Feltételezem, van ennek tudományos oldala. (Lehet azt kellene elolvasnom valahol...) :D
Kérdező, az ami neked ronda, az másnak lehet szép és fordítva.
Kinek mi a szép, és kinek mi a ronda? Ízlések és pofonok.
Jó lenne ha nem magadból és saját tapasztalatodból indulnál ki, mert nem te vagy a mérce.
Párommal mi mind a ketten helyesek vagyunk. Párom szokta mondani, hogy mennyi pasi néz meg engem, mikor alakra tapadós ruhát veszek fel.
"Feltételezem, van ennek tudományos oldala. (Lehet azt kellene elolvasnom valahol...) "
Inkább ne tedd, mert a % fogalmát sem tudod értelmezni.
Volt az Office-ban egy rész, mikor azt próbálták eldönteni, hogy Hillary Swank jó nő-e. Fele szerint ronda, másik fele szerint dögös volt. Jött Michael, és rávágta, hogy "she's hoot".
Ez jutott eszembe erről a kérdésről. Meg az is, hogy hülye vagy, kérdező.
Kedves Kérdező!
Trigger és Beck ún. kognitív torzítások listáján szerepel 10 tünet. Te ezen mintegy 60%-ot értél el! Gratulálok. Ma volt már egy eszmefuttatás arról, h a kérdésfeltevő utálja a keresztényeket, az indoklásában és következtetésekben (nevezzük inkább megokolásnak) pedig a kérdező butaságot butaságra halmozott.
Holtversenyben vagy vele. Ha kirúgják, esélyes leszel a nap pszichológiai esete címre. Szeretnéd megkapni a címet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!