Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mekkora esélye van egy 160 cm körüli nem csúnya de nem is helyes férfinak hogy megtalálja igényeinek megfelelő társát?
Figyelt kérdés
2017. okt. 8. 11:46
1/10 anonim válasza:
Milyenek az igényei annak a 160 cm körüli, nem csúnya, de nem is helyes férfinak?
2/10 anonim válasza:
Közelítőleg n igény után log(n).
3/10 anonim válasza:
Nem sok, a lányok nem szeretik az alacsony férfiakat.
4/10 A kérdező kommentje:
1. Hozzám hasonló nőre gondolok nem várok többet mint amint nyújtani tudok
2017. okt. 8. 11:53
5/10 anonim válasza:
Ha annyit kersz amennyit nyujtani tudsz akkor menj prostihoz, a valodi kapcsolatok nem uzleti alapon mukodnek.
6/10 anonim válasza:
Nem sok. Nekem a 170 alatti fiuk mar alacsonyak pl.
7/10 anonim válasza:
Ugyan annyi mint bárki másnak.. Én a 155 centimmel mondjuk pont hogy 170-nél magasabb pasival nem tudnám magam elképzelni. Szerintem a magasság nem akkora dolog, csak egy sz.r kifogás a komplexusos szerencsétlenektől.
9/10 anonim válasza:
Több ismerősöm is megtalálta élete nőjét ilyen magassággal.
A titka?
Nyitott szemmel keltek-jártak.
Ne aggódj,a "jó és értékes" nők visszamosolyognak.:)
10/10 anonim válasza:
Gyakorlatilag nulla. Az alacsonyság sajnos minden nőnél kizáró ok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!