Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30as Nőként találhatok társat? Vagy ez teljesen esélytelen már 30on túl Nőként?
Arra céloztam, hogy rengetegen vannak még 30-ként is egyedül, nincs lemaradva semmiről.
Ahogy nézem manapság inkább a 35+ kolléganők/ismerős nők mennek el szülni, elenyésző, hogy valaki már korábban családot alapít. Tehát szerintem manapság megvan a kínálat, és megvan a kereslet is a 30+ korosztály részéről a komoly kapcsolatra, a családalapításra.
De valóban nem szofisztikáltam túlzottan a hozzászólásom, csak az utóbbi időben mindig olyan kérdésekkel találkoztam, hogy 28-29-30 évesen úgy érzi, hogy lemaradt valamiről, elment mellette a világ.
"Már a 40 éveseknek is csak a 20 éves kell, max 25."
Azért ennek a fordítottját is érzem.
Mikor szakítottam az előző párommal felnéztem egy társkeresőre. A 25 éves nő 35-ig keres párt (teljesen logikusan). A 33 éves nő is 35-ig keres párt. Mivan?
A 33 évesnek lehet még nincs gyereke és szeretne. Aki meg szeretne nem biztos hogy egy 40-estől akar szülni. Mert bár oké hogy a férfi képes még idősebb korban is nemzeni, de sok nőt megrémíti a gondolat hogy az apa nem éli meg a gyerek érettségijét. És ez nem vicc.
Persze fordítva is igaz hogy egy 35 éves pasi meg nem biztos hogy egy 30-as nőnek akar gyereket csinálni,de hát ugye nem véletlen vannak fent a társkeresőn:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!