Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 30as Nőként találhatok társat?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

30as Nőként találhatok társat? Vagy ez teljesen esélytelen már 30on túl Nőként?

Figyelt kérdés
2017. okt. 7. 13:23
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:

Arra céloztam, hogy rengetegen vannak még 30-ként is egyedül, nincs lemaradva semmiről.

Ahogy nézem manapság inkább a 35+ kolléganők/ismerős nők mennek el szülni, elenyésző, hogy valaki már korábban családot alapít. Tehát szerintem manapság megvan a kínálat, és megvan a kereslet is a 30+ korosztály részéről a komoly kapcsolatra, a családalapításra.

De valóban nem szofisztikáltam túlzottan a hozzászólásom, csak az utóbbi időben mindig olyan kérdésekkel találkoztam, hogy 28-29-30 évesen úgy érzi, hogy lemaradt valamiről, elment mellette a világ.

2017. okt. 7. 15:28
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Találhatsz, csak hátra kell hagynod az eddigre kialakult negatív sztereotípiáidat, hiedelmeidet, melyek rombolnak és lehúznak és jó emberismerettel kell rendelkezned, hogy kiszűrd a lyukra játszókat.
2017. okt. 7. 15:46
 13/18 anonim ***** válasza:
Természetesen igen. Miből gondolod az ellenkezőjét, amiért a gondolat, sőt a kérdés megszületett ? :)
2017. okt. 7. 17:33
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Azért gondolja így a kérdező mert fiatalságkultusz van. Már a 40 éveseknek is csak a 20 éves kell, max 25. De ha kevesebbet netezne és agyalna hanem inkább élne a valóságban akkor rájönne hogy a gyakorlatban azért ez nem így van. Érett gondolkodású és viselkedésű, igényes, intelligens 30-as nő találhat hozzá való társat.
2017. okt. 7. 20:07
 15/18 anonim ***** válasza:

"Már a 40 éveseknek is csak a 20 éves kell, max 25."

Azért ennek a fordítottját is érzem.

Mikor szakítottam az előző párommal felnéztem egy társkeresőre. A 25 éves nő 35-ig keres párt (teljesen logikusan). A 33 éves nő is 35-ig keres párt. Mivan?

2017. okt. 7. 20:17
 16/18 anonim ***** válasza:

A 33 évesnek lehet még nincs gyereke és szeretne. Aki meg szeretne nem biztos hogy egy 40-estől akar szülni. Mert bár oké hogy a férfi képes még idősebb korban is nemzeni, de sok nőt megrémíti a gondolat hogy az apa nem éli meg a gyerek érettségijét. És ez nem vicc.

Persze fordítva is igaz hogy egy 35 éves pasi meg nem biztos hogy egy 30-as nőnek akar gyereket csinálni,de hát ugye nem véletlen vannak fent a társkeresőn:D

2017. okt. 9. 01:20
 17/18 anonim ***** válasza:
Biztos lehet, van aki hatvan pluszosan is talál. Én, a harmincas éveimben, már nem tudtam volna új kapcsolatot kialakítani. Akkorra már kialakult egy életvitel, rengeteg berögzült dolog. Összecsiszolódni, hogy tényleg egy pár legyünk, már majdnem képtelenség. Akkor már, max egy elfogadott lakótárs lett volna a kapcsolat, ahol sok mindent elnézek a másiknak és ő is elnézi nekem a berögzült dolgaim.
2017. okt. 9. 09:59
 18/18 anonim ***** válasza:
Látod milyen férgek vannak? Mit akarsz tr az ilyenektől? Foglalkozz magaddal, dolgozz,szórakozz, ne törődj a férfiakkal!
2017. okt. 9. 19:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!