Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem merek közeledni ahhoz a lányhoz aki tetszik nekem és sajnos köszönni sem merek neki. Tudnátok segíteni, hogy ne legyek ilyen bamba?
Sziasztok!
Van egy lány akivel már beszélgettem és amikor beszélgettünk akkor nem volt elutasító. De sajnos a továbbiakban nem merem keresni a társaságát mert Félek tőle. És egyszerűen nem tudom legyőzni a félelmemet.
Azt szeretném kérdezni,hogy ezt a félelmemet hogyan győzhetném le?
Válaszaitokat előre is köszönöm szépen.
Hogyan akarsz visszagondolni a dologra?
1. Nem jöttünk össze, mert nem jöttem be neki.
vagy
2. Nem jöttünk össze, mert töketlen vagyok.
Ezt döntsd el és cselekedj aszerint. Amúgy mi történik, ha elutasít? Kitagad a családod? Kirúgnak a munkahelyedről? Soha többet nem szól hozzád a csaj, és nem is köszön? (Ez már most is így van...)
Magyarul nem változik semmi! Mitől félsz?
Nem te nem menthetetlen vagy hanem saját magadnak is fárasztó introvertált fiatal tinédzser.
Küldjek oda egy programozót, hogy programozza át az agyadat, hogy ne bántsd már ennyire magadat?
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__randi..
Tessék dettó, mint te. Véletlen nem ugyanaz a lány?
Előző válaszoló vagyok, aki hiába beszélt neked privátba mit kéne csinálnod.
Szia!
Sajnos nem Ő az.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!