Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek tetszik, ha egy fiún piros cipő van?
Figyelt kérdés
Én nem tudom honnan jött, de egyfolytában látok ilyeneket.. szerintem fura.2017. szept. 30. 18:35
11/15 anonim válasza:
Mert itt tartunk??? Sulis hülyepitsa szint. Az ember kikerül az életbe, azt hiszi, vége a hülyepitsáknak, de mindenhol ott vannak, és olyan kis apró semmi szarok miatt bszogatják a másikat, hogy szánalom.
12/15 anonim válasza:
Ameddig nem valami kitaposott fost visel,addig le van tojva.
13/15 anonim válasza:
Torna-edzőcipőben nem rossz, meg piros és piros közt is van különbség.
14/15 anonim válasza:
Ha fekete öltönyhöz veszi fel, akkor nem...
15/15 anonim válasza:
Ezer éve hordanak piros Jordan kosaras cipőket, a legelső Jordan is piros/fehér volt. Csak most lett divat a sok kis westendes díszb_zinál.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!