Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok intelligens, visszafogott lányokat?
28 évesen nincs sok csajozási tapasztalatom, mivel nagyon sokáig túlsúlyos voltam, és ez hátráltatott az ismerkedésben. Tavaly nyáron életmódot váltottam, ennek köszönhetően új testre tettem szert, azóta pedig a sport és a tudatos táplálkozás a szerves részei az életemnek, és szerencsére a külsőmmel is kibékültem.
Viszont nem vagyok egy eljárkálós, kocsmázós típus, ahogy a tipikus bulihelyek is hidegen hagynak. Hol ismerkedhetek hasonló gondolkodású, sportszerető, csendes, szerény, csupaszív lányokkal?
Nekem is csak akkor telt rá, amikor már elvégeztem az egyetemet, 3 év angliai lét alatt megtanultam normálisan angolul, és aztán itthon, Budapesten találtam a nyelvtudásomnak hála egy jól fizető munkahelyet. Szóval én sem a fáról szedem a pénzt.
Ha tényleg ennyire tartod a kaját, akkor vagy az edzések kivitelezésével vagy intenzitásával van gond, esetleg azzal, hogy nem tudod valamiért felpörgetni az anyagcserédet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!