Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti összejönnétek olyan lánnyal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti összejönnétek olyan lánnyal, aki soha nem járt tömegközeledéssel és soha nem is lenne hajlandó, csakis autóval?

Figyelt kérdés
2017. szept. 26. 18:29
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Nyilván nem ezzel kezdenéd az ismerkedést, megnyugodhatsz, ha valakivel összejössz, maximum egy hülye hóbortnak fogja gondolni, de senki nem fog dobni csak emiatt.
2017. szept. 26. 19:50
 12/19 anonim ***** válasza:
58%

Én sem utazok szívesen tömegközlekedéssel, épp elég volt amikor iskolába jártam busszal napi szinte, és megutáltam a tömeget, a sorban állást, a várakozást arra hogy mikor ér már oda az a rohadt busz. Számomra nagyon megalázó az ha várni kell a buszra, mint aki nem normális úgy áll a megállóban, engem ez mindig is zavart.

Persze kerülök olyan helyzetekbe amikor kénytelen vagyok buszozni, de itt helyben faluból a szomszéd városba elmenni még túltudom élni. Egyedül fővárosba használom inkább a tömeg közlekedést, ott is úgy szoktam hogy a tesómhoz megyek autóval akinek kertes családi háza van Pest szélén, ott lerakom az autót, és onnan BKV-val megyek a belvárosba inkább.

Ez az egy amit megteszek, de ha olyan helyre megyek Pestre ahol egyszerű parkolni és valami dologért megyek akkor mindenképp autóval.

2017. szept. 26. 20:42
 13/19 anonim ***** válasza:

Reménytelen a szitu, mert:

A, nincs autóm;

B, nem szándékozom a jogsit letenni;

C, a busz-metró-villamos megoldás jobb, DE mégjobb a;

D, gyaloglás, kerékpározás.

2017. szept. 26. 22:20
 14/19 anonim ***** válasza:

Budapesti lányként jelenleg:

Hétköznap bringa, néha autó,

Hétvégén autó, bringa, gyalog.

Néha tömegközlekedés egy-egy esősebb nap, vagy ha máshova is kell menni és sietek.

Szeretek vezetni, bringázni is.

Amúgy engem érdekel a közlekedés lány létemre, pláne a kötöttpályás, de most az egyéni jobban megéri, kellemesebb és vagy ugyanannyi idő vagy gyorsabb.

Remélem, ez nem hátrány bennem. :)

Egyébként nyilván attól függhet Nálad, hogy az adott lány milyen úgy amúgy, mi miatt nem tömegközlekedik stb.

2017. szept. 27. 12:37
 15/19 anonim ***** válasza:

Ha az illető egy ostoba, elkényeztetett p***a, akinek apuci már 17 évesen a s***e alá tolta az x6-os béemvéjét és állandóan arról papol, hogy ideje lenne már nekem is vennem egy normális autót, nem pedig apám huszoniksz éves F Astrájával járni, akkor a válasz egyértelműen: NEM. Ugyanakkor ez a szituáció elő sem fordulhat, mert ilyen jellegű egzisztenciális különbségek miatt úgy sem rajtam múlva, hogy összejövök-e a csajjal vagy sem. Ő úgyis előbb utasítana vissza. Azonban, ha a csaj csupán fóbiás a tömegközlekedéstől vagy egyszerűen nem akarja magát korlátozni (és tételezzük fel, hogy nem egy plázacica, hanem egy átlag csaj átlag szolid autóval), akkor minden további nélkül. De hangsúlyozom, egyáltalán nem vágyok arra, hogy a barátnőm az anyagi helyzetem miatt szánjon.

Ha te vagy a kérdésben szereplő alany, akkor elárulod nekünk kedves kérdező, hogy milyen autód van?

2017. szept. 27. 23:56
 16/19 foregon válasza:
Nem, idióta hozzáállas.
2017. szept. 30. 16:25
 17/19 anonim válasza:
Tudom ez más,de a szitu ugyanaz. Nekem a pasim ilyen. Ezt később tudtam meg hogy nem szeret azzal utazni. De én a helyedben megkérném hogy változzon meg....
2017. szept. 30. 20:22
 18/19 anonim válasza:

Buták vagytok. (akinek nem inge...) Fordítsuk meg. 10 éve nem ültem buszon, és nem is fogok míg létezik az autó fogalma. Ha egy csaj csak úgy jár velem ha megyek vele a sok büdös/tapló/piacosöregasszony/ordítócsecsemős ork/ mindenki képzeljen ide egy jelzőt ami neki tetszik között ahelyett hogy a kényelmes fűtött hűtött háztól házi haladó kocsimmal mennénk akkor mehet isten hírével.

"egy ostoba, elkényeztetett p***a, akinek apuci már 17 évesen a s***e alá tolta az x6-os béemvéjét és állandóan arról papol, hogy ideje lenne már nekem is vennem egy normális autót, nem pedig apám huszoniksz éves F Astrájával járni,"

Te meg csak egy irigy csóró fas* vagy neked is apuci tolta a segged alá csak nem a béjemvét amitől te most szomorú vagy és mindenki pi*sa akinek telik a drágábbra csak mert neked nem.

2017. okt. 1. 16:07
 19/19 anonim ***** válasza:
Én pedig nem fogom reggelente az egyes-kettes-vissza egyesbe-fék-indít köröket futni a dugóban, majd negyedóráig keresni a parkolóhelyet. Se a lábam nem fog letörni attól, hogy sétálok öt percet a megállóból hazáig, sem az önbecsülésem nem megy le a béka feneke alá, ha nem lóbálom a négykerekű farkam a városon belül. Továbbá kifejezetten élvezem kilógatni a kezem kinyújtott középső ujjal, mialatt a busz a buszsávban végigelőzi az egész egy ember-négy kerék kompániát.
2017. okt. 1. 16:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!