Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen beállítottsággal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen beállítottsággal lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Szeretek egyedül lenni, és nem keveset, sokat játszok a gépen. Gyakran vagyok egyedül a sötét szobámba, az én kis elvont világomban..

2017. szept. 26. 17:02
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Idézlek:

"De nekem ez jó kis élet. Kicsit sötét, picit komor."

Azért még sem olyan jó kis élet ez neked, ha a kérdést feltetted.

Amúgy gondolom még fiatal vagy, és menekülsz gátlások, felelősség stb. elől. Játssz, ha most ehhez van kedved, de tudd, hogy a mértéktelenséggel magadat zárod el sok olyan lehetőségtől, ami igazán örömet adna.

2017. szept. 26. 20:22
 12/14 anonim ***** válasza:

Vannak introvertált nők, ahogy sok nő szeret is játszani.

Tehát az esélyed megvan arra, hogy találj magadnak párt, viszont az, hogy együtt tudtok-e maradni, nagyon sok mindentől függ.

21/L

2017. szept. 26. 22:26
 13/14 anonim ***** válasza:
múltkor cséztem és egy nagypofájú admin épp arról beszélt, hogy tegnap elkezdett játszani valamivel reggel kilenckor és a következő pillanatban mikor feleszmélt már éjjel 11 volt, nem tudom, hogy de neki is van nője...
2017. szept. 27. 04:57
 14/14 anonim ***** válasza:
Ha hasonló beállítottságú lányt találsz, akár működhet is. De az átlag nem ilyen, szóval nem lesz annyira könnyű valószínűleg. Plusz ugye ott van a videojátékokhoz kötődő szociális stigma is...
2017. szept. 27. 12:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!