Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ilyen beállítottsággal lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ilyen beállítottsággal lehet barátnőm?

Figyelt kérdés
Szeretek egyedül lenni, és nem keveset, sokat játszok a gépen. Gyakran vagyok egyedül a sötét szobámba, az én kis elvont világomban..

2017. szept. 26. 17:02
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Nem.
2017. szept. 26. 17:02
 2/14 anonim ***** válasza:
6%
Gumino menem jo? Egyelore nem valo neked igazi baratno.
2017. szept. 26. 17:05
 3/14 A kérdező kommentje:
De nekem ez jó kis élet. Kicsit sötét, picit komor.
2017. szept. 26. 17:14
 4/14 anonim ***** válasza:
Lehet. Talán egy antiszociális, gamer csaj.
2017. szept. 26. 17:14
 5/14 anonim ***** válasza:
Az én barátom ilyen, nekem ő így kellett.
2017. szept. 26. 17:29
 6/14 anonim válasza:
Természetesen lehet barátnőd, bárkinek lehet de tenned is kell érte, nem fog magától bekopogni az ajtón. Én is szeretek egyedül lenni meg kockulni, de eljárok bulizni, kocsmázni stb, szerintem nagyon fontos hogy ne maradj ki ezekből amíg fiatal vagy szóval javaslom tedd te is ezt. Már csak azért is mert ezek azok a helyek ahol a csajok nagy része is megtalálható, és nem csak a ribik hanem az említésre érdemes része is :D És ne görcsölj rá nagyon, akkor csak rosszabb lesz. Hajrá ;)
2017. szept. 26. 17:33
 7/14 anonim ***** válasza:
Ha magadhoz hasonlót találsz. Egyéb iránt nagyon sok lány nem tolerálja ezt (joggal).
2017. szept. 26. 17:34
 8/14 anonim ***** válasza:

Volt ilyen barátom, fontosabbak voltak neki a számítógépes játékei, mint én. Tönkre is tette a kapcsolatunkat, kidobtam végül emiatt. Bár szerintem észre sem vette, mert azóta is csak a gépe előtt ül :D Azóta lett egy nyitott, figyelmes, szerető párom, akit imádok, a legjobb döntés volt meglépnem a szakítást.

22/L

2017. szept. 26. 19:26
 9/14 A kérdező kommentje:
Na jó, akkor én egyedül halok meg. Megváltozni nem fogok szerintem.
2017. szept. 26. 19:59
 10/14 A kérdező kommentje:
Egyébként ez a játék ilyen 2-3 óra szokott lenni, vagy kevesebb, attól függ, mennyire fáradtam el a melóban.
2017. szept. 26. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!