Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek egy jóképű, okos,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy jóképű, okos, normális és sikeres/gazdag 30-as férfi miért elégszik meg ilyen nővel?

Figyelt kérdés

Sosem értettem ha valaki egyszer tényleg olyan helyzetbe van, hogy párkapcsolatra is megkaphatná a legjobb nőket (értelmileg és érzelmileg nem csak külsőre) akkor miért "tart" fiatal nyilvánvalóan buta sekélyes modell nőcskéket? Nem hiszem, hogy olyan jó beszélgető partnerek lennének és azért. Amikor a hapsi teljesen normálisnak és okosnak tűnik, hogy lehet elég neki ez?

Tényleg nagyon jól kinéző és sikeres férfiről beszélek nem helyi menő csávókról. De szerintem ez nem is egyedi jelenség szerintetek ez miért van? A normális nők nem kellenek?

2017. szept. 26. 15:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
73%

10:

Igen, jól írod. Amúgy ezt én sem értem, amikor valaki a legjobb barátjának is akarja durván a párját, meg ilyenek, meg hogy a "beszélgetés" a legfontosabb. Ezeknek az embereknek nincsenek régi évtizedes jó barátai, vagy családtagjai, akikkel tudnak alapból jókat beszélgetni? Nyilván tudjatok a pároddal is valamennyire, de azért nem ez a top 1 szempont kizárólag. Sajnos sok ember van, aki ha párkapcsolatban van, teljesen vak lesz az egyéb fajta kapcsolataira (család, barátok, stb) és minden időt a párjával akar tölteni. Talán az ilyen emberek gondolják ezt.

2017. szept. 27. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!