Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kéretik magukat a nők?
Lúzer vagy ezek a csajok meg lehúznak.
Vagy nem kellene a vacsikon is ilyen prosztónak lenned, és akkor hátha nem futnának el előled.
Te komolyan azt hiszed, hogy az a pár nő, akivel randiztál, ennyire rá van szorulva arra a kajára, amit te fizettél nekik?! xD
Az meg sem fordul a fejedben, hogy az etikett szerint (amit te nyilván nem ismersz) alapból annak illik fizetnie, aki a randit kezdeményezi? Nyilván te hívtad el őket, ergo a kaja fizetése nem szívesség részedről, hanem alap! (Vagy ha szerinted szívesség, akkor a nő részéről meg az a szívesség, hogy randizik veled - fifty-fifty).
Az meg, hogy "komoly kapcsolatot keresel", de azért a 3. randin, mikor még alig ismered őket, tegyék szét a lábukat... hát no komment, vicc kategória...
Döntsd el, hogy mit akarsz, komoly kapcsolatot, vagy csak kefélni, és eszerint keress partnert a megfelelő fórumon - neked vmi prostioldalt ajánlok...
Istenem, honnan van ennyi gyökér paraszt?!
Ĕlettársammal első randin ebédelni voltunk (ajjaj, ő fizette!), második találkozáskor ebédelni illetve vacsorázni, de ott is aludtunk, ahova mentūnk, ergo lefeküdtem vele.Képzeld, nem a vacsi áráért tettem, hanem mert akkor voltam már 30 éves, érett nő, tudtam gondolkodni, tudtam érezni.Tetszett az udvariassága, az intelligenciája, az, hogy minden mozdulatából sugárzott a férfiasság.
De egy akkora gyökér akkor sem kéne mint amilyen te vagy, ha utánam dobnának sem!
#18 Ugye most csak viccelsz?
Egy vacsora szerinted olyan marha nagy dolog?!B+ elmegyek én egyedül is enni, azon nem múlik, nem fogom sajnálni magamtól.
A Kérdezővel azért nem dugnak a nők, mert egy ostoba, bunkó kis tizen-huszonéves, lehetetlen rá férfiként tekinteni.IGAZI férfiben ilyen kérdés fel sem merül mint amit a kérdező kiírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!