Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak, hogy néz ki külsőleg- belsőleg egy 10/10-es nő? Legyetek szívesek részletesen leírni a külső és belső tulajdonságokat.
Fájdalmasan buta kérdés :D Az, hogy ki tetszik nekünk azt az dönti el, hogy gyermekkorunkban milyen kinézetű emberrel tudtunk érzelmes/bizalmas kapcsolatot kialakítani. Így nézve nincs olyan, hogy top 10-es csaj, ba**ki. A belsőt meg végképp nem lehet meghatározni... Az meg, hogy nekem ki a jó nő, azt nem értem, hogy neked miért lenne bármilyen formában is releváns infó.
Nem okoskodni akarok, csak könyörgöm, legyünk már egy picit intelligensebbek az ilyen pumped gabó szintnél.
Külső tulajdonságok:
Magas, erősebb testalkatú, teltebb, vastag combú, barna szemű, hosszú hajú
Belső tulajdonságok:
Szeret kimozdulni, eljön bulizni, szereti ha tőrődnek vele és törődni, de önálló és erős, széles az érdeklődési köre, van önálló gondolata, célja
Utálom mikor az emberek összekeverik a külsőt és a belsőt, meg arról kezdenek beszélni hogy "ha szereted, neked mindig 10/10 lesz". Ez nem így működik egy logikus gondolkodásra képes embernél.
Életem szerelme olyan 10-ből 8-as volt, de még azt is elfogadnám ha valaki más 7-esnek mondaná. KÜLSŐRE.
"RÉSZLETESEN!!!!!"
Igenis, hadnagy! :D
Nos, az én ideám egy parancsolgató nőszemély, aki rám rivall gyakorikérdéseken, hogy "RÉSZLETESEN!!!!!"
Komolyra fordítva, ami kapásból eszembe jut:
Belső:
Forró punci (ha azt írom, amit elvársz ;-) )
Szóval, legyen nyitott a kölcsönös alkalmazkodásra, legyen nyitott tudatú, rugalmas és alapos gondolkodású, ne legyen kaotikus, az eszével gondolkodjon, a szívét érzelmekre használja inkább
(nos, az eddig felsoroltak alapján képtelenséget várok el a nőktől),
legyen empatikus, jóindulatú és figyelmes velem szemben, mint én, vele szemben.
És adja önmagát, természetesen a törvényesség keretein belül.
Elsősorban introvertáltabbakra vagyok nyitott, de evvel együtt lehet szenvedélyes is.
A parancsolgatókat valójában nem kedvelem. Az együttműködőeket annál inkább. Egyébként ha már 10/10, akkor legyen szelíd, szerény, pici szégyenlős.
De csak ha valóban ilyen. A "színésznőket" hamar kiszúrom.
És top10 része, ha művészetkedvelő, főleg ha az elvonthoz, absztrakthoz vonzódik -főleg zenében-, de nem sznobként, hanem őszinte igényből.
Külső:
Ábrándos arc, mély lelkületet árasztó sötét szemek.
Ne legyen molett, határeset kb 165 cm / 70 kg.
Közepes formás mell, vagy kicsi formás.
Viszonylag nagy és formás fenék.
Ívelt derék-csípő vonal.
Ázsiai típus, de nem mongoloid, legfeljebb részben, pl japán.
Vagy délszláv.
Egy kevés roma "beütés" nem gond az alkatában, genetikájában.
Úgy mint a párom :D
Egyébként, ha külsőt kell nézni: akkor hajszín és szemszín mindegy.. hosszúságra meg annyi, hogy a legrövidebb az max válig érhő lehet.. annál rövidebb már nem tetszik. testalkatban meg inkább a husisabbak.
Belső: őszinte, vicces, megértő, segítőkész, mosolygós, érdeklődő, elfogad úgy ahogy vagyok, nem zavarja a hobbim, elfogadja a zenei ízlésem röviden ennyi. :)
Szelíd, piros szemű, hosszú... fülekkel rendelkezik, és általában nem értem, mit mond, mert makog. Ezen felül újságok címoldalán szerepel.
Bár nem a saját ideámra utaltam, hanem a bakoméra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!