Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
6 év korkülömbség a nő javára szerintetek is sok?
*különbség
Sok. Hacsaknem célod 1-2 éven belül nősülni, gyereket csinálni.
Ha tetszik, szereted, nem számít a korotok.
Ha másoknak akarsz megfeleni, akkor csak az számít.
Én azt utálom, hogy a támogatók talán még maguknak sem ismernék be, hogy ez a kapcsolat fix hogy nem az örökkévalóságnak szólna, hanem lenne néhány jó évük maximum.
Mert ők nem tudnak olyat elképzelni hogy együtt vannak valakivel pár jó évet, szeretik egymást, de előre tudják hogy vége lesz majd néhány év múlva.
Úgy állítjátok be a 27 éves nőt mintha legalább 50 éves lenne. Manapság nagyon sokan vállalnak gyereket 35 éves kor körül, amivel nincs semmi gond. Aki tanul, karriert épít, házasodik, simán belecsúszik az időbe. Ahhoz,hogy ez a csajszi 35 éves legyen még van 8 éve. Addigra a kérdező 29 éves lesz, és ha még mindig együtt lesznek simán jöhet a baba.
És hogy 30 éves kora után valaki már amortizálódik?Na, ezt ugye nem gondolja senki komolyan?
17:
Alapvetően realista módon látod a világot és ez jó. Nem ringatod magad téveszmékbe. Ezután is maradj ilyen. Nem véletlenül tetted fel ezt a kérdést sem.
18:
Én pl 3-4 gyereket szeretnék, nem csak egyet. Remélem abban még talán egyetérthetünk, hogy ezt a projektet nem egy 30-on túli nővel kellene elkezdenem majd.
Hogy mondjam? Csak amiket mondasz, az olyan mintha seggbe ba sznád a biológiát. Igen, egy nő még képes a 30-as éveiben is egy-két gyerek kihordására. Nem ezt tagadta eddig sem senki.
"Az amortizálódik" pedig nem azt jelenti, hogy 30 évesen minden nő lógós csöcsű vénasszony lesz. Én is szexelnék szívesen 50-ig sok nővel, akiket ismerek és vonzóak.
Hanem arról van szó, hogy EGY NŐ ÖNMAGÁHOZ KÉPEST A LEGSZEBBEN HUSZONÉVESEN NÉZ KI. Mondom, ismerek sok gyönyörű negyvenes nőt is. És azt is tudom, hogy még szebbek voltak harmincasként, sőt, még szebbek voltak huszonévesként. És akkor már inkább olyan nő legyen, aki a legszebb korában van.
Ugyanez van a férfiakkal is. Nemtől függetlenül nem tudom miért nem lehet beismerni, hogy az embereknek kor alapján külsőre van egy fénypontja és onnantól kezdve, ha lassan is, de hanyatlanak külső alapján (akkor is ha az a hanyatlás azt jelenti hogy még 50 évesen is vonzóak).
Ez jó. Engem láttál volna 20-on évesen majdnem mázsás disznóként. Néztél volna, de más okból. Most 30 évesen nézek ki a legjobban magamhoz képest. Van alakom, nem csak tömöm a fejem.
Őszintén ha valaki elég érett agyilag és 18 felett van, engem nem érdekel a kora. De én nem is akarok senkinek lebabázni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!